Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple notebookok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Asztrofotózás
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunyus
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám,hogy van egy Gigabyte EP45-DS5 alaplapom.
Beleteszek 2×2gb samsung ddr2 800mhz ramot akkor elindul gond nélkül,de ha már 4×2gb teszek bele akkor folyamatosan csipog csak és nem indul el a gép.Bekapcsolom csipog folyamatosan,újra indul,majd megint csipog....de nem indul el.
Valaki tudna rá megoldást? -
Hunyus
senior tag
válasz csababarca #30044 üzenetére
Biosba nincs letiltva?
-
Hunyus
senior tag
válasz pcgamer01 #30025 üzenetére
Azt még nem próbáltam.
TaylorXIII:Az előző tulaj azt mondta hogy neki az 1esre ssd volt dugva és ment neki gond nélkül,bár azt nem tudom hogy az ssd másodlagos,vagy rendszernek használta,de nyilván rendszernek.Majd jobban körbenézek a biosba.Konkrétabban hol lehetne utána nézni a biosba?De ha arra gondolsz,hogy a boot sorrendnél lehetne állítani,én ott csak olyat találtam,hogy miről bootoljon hdd,dvd,floppy....
[ Szerkesztve ]
-
Hunyus
senior tag
Erre valakinek van valami ötlete?
Az alaplap csinál olyat(asus p5q pro) ha a sata 1-re dugom a hdd.t akkor nem bootol be a rendszer,biosba látja a hddt,csak nem bootol be róla.2-3-4stb csatlakozón nincs gond vele.Miért lehet ez? -
Hunyus
senior tag
-
Hunyus
senior tag
válasz Morris #29991 üzenetére
GPS-550AB A azt,hogy mikori a táp azt nem tudom
Szétkaptam hamar,volt benn 1kg por,a venti szépen jár mikor megáll még vissza felé is ugrik egyet.De sajnos találtam benn 2db kisebb kondit is ami púpos és már ki is nyomta a cuccot a tetejére.De gondolom érdemes kicserélni azt a 2db kondit,és mehet tovább nem?
[ Szerkesztve ]
-
Hunyus
senior tag
válasz Morris #29987 üzenetére
De a táp csinálhat ilyet,hogy mindig ugyan akkor teljesen le áll a gép?Gondolok itt a játékra,mert ott mindig ugyan akkor a betöltés után ahogy indulna a játék le áll.De van,hogy random simán windows alatt is le áll.Program által tesztelve mikor kapja a terhelést meg nem áll le.Bocs,hogy ismétlem magam,de érdekes ez így...Mindenesetre a kondit majd megnézem,köszi.
-
Hunyus
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Vettem a napokban egy alaplapot + cput (asus p5q-pro,q6600)
A többi alkatrész maradt a régi.
Az előző lap cpu-val nem volt ilyen gondom.
Most viszont gondol egyet a gép és kikapcsol.Semmi hiba üzenet csak le áll és újra indul.
Ami még érdekes,hogy játéknál ha a menüben vagyok még nincs semmi baj,de amint betölti a játékot egyből le áll a gép,nem csak rendszerbe dob vissza,hanem le áll teljesen.Arra gondolnék,hogy terhelés alá kerül és ezért áll le a gép..A tápom egy chieftech 550w.A gépből "nyöszörgést,ciripelést hallok" illetve a füllhalgatón is ezek a hangok jönnek.Az előző lapnál cpu.nál soha nem volt ilyen problémám,mondjuk az egy gyengép lap volt és csak egy E7300cpu.Nyilván lehetne arra gondolni,hogy a táp a szar mert,az "új" lap cpu többet fogyaszt és azt már nem bírja a táp.Viszont everest terhelés teszt alatt semmi gond nincs,nem fagy nem áll le a gép.A vga cpu stb hőfokok jók(programok szerint).A vga,ram,hdd,hibát kizárnám,mert az eddig is jó volt,a cpu hibát azért zárnám ki mert terhelés teszt alatt nem mutatkozott semmi hiba.Nem nagyon tudok mire gondolni mint arra,hogy vagy az alaplap a rossz.Vagy pedig a táp nem bírja már el ezt a lap+cpu kombót.(bár elvileg simán vinnie kellene neki-550w chieftec)
Szerintetek mi lehet a probléma?
Válaszokat ötleteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Reklámblokkolók topikja
- Ukrajnai háború