-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Smktrooper
senior tag
válasz HollyBoni #44653 üzenetére
Igen az egy X es széria...Erre van kitalálva, nem egy P, vagy G széria amit irodai, otthoni használatra van tervezve, hanem hogy meghajtsd, ezért drágább is volt, ha jól emlékszem.
Mindazon által, ha levinnéd tartósan 50C° alá lehet megelepődnél, hogy teljesítmény változás lép fel poztív irányba. (Szerintem)
[ Szerkesztve ]
Reboot
-
Blue Thunder
senior tag
válasz HollyBoni #44533 üzenetére
Tessék alaplapnak: Asus .....és van rajta minden ami kell Lec-nél 14.500 Jómagam is sokat vettem tőle PH-s ő is.
Procit is tudsz nézni nála, pár forintot is meg tudsz spórolni mert igen jó áron árul.Telefonszámom: 06-30-6-570-800 +++ Ha írok PM-et tisztelj meg azzal ha bent jársz hogy válaszolsz!!!
-
varmi2
nagyúr
válasz HollyBoni #44529 üzenetére
Pxie x16 slotba csak pcie kártyát lehet tenni pci-ost nem. De ha van egy pcie x16 slot, abba beletehetsz pcie x1 karit is, mindegy hogy vga, hangkari, tv tuner, vagy bármi más. Sőt vannak alaplapok, ahol a pcie x1 csatlakozó vége nyitott, abba akár x16os vga is mehet, de természetesen maradna tartalék a káryában.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
-
Blue Thunder
senior tag
-
-
KiSSuE
tag
válasz HollyBoni #24657 üzenetére
Szia!
Túl nagy tapasztatom nincs benne, de nálam akkor nem ment tovább az ilyen problémánál, amikor valami NEM JÓL volt bekötve. Egy próba... Húzz le mindent és egyenként dugd vissza és próbálgasd, hogy melyik winyó rákötésénél produkálja ezt.
[ Szerkesztve ]
A szex olyan, mint egy számítógépes játék: A szerencsésebbeknek mászkálós-lövöldözős, a kevésbé szerencséseknek stratégiai, a pecheseknek meg szimulációs.
-
joker1220
őstag
válasz HollyBoni #11139 üzenetére
Illesztőprogramok fent vannak a VGA -hoz!?
Frissítettem az előző HSZ-t! Azt állítsd be amit írtam
A másik ami lemaradt pedig ez;
Ugyanúgy az Advanced Bios Features menüben;
Init Display First; és itt állítsd be a PEG értéket, mert
alapértelmezetten neked is PCI-n van...[ Szerkesztve ]
,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''
-
joker1220
őstag
válasz HollyBoni #11137 üzenetére
Szia!
Nem igazán tudsz mit állítani ezzel kapcsolatosan a bios ban,
alapból teljesen kihasználja.Annyit kell beállítani hogy a PCIE slotban lévő kártyát vegye
alapértelmezettnek és ne az integrált grafikát használja.Nálam default értéken a PCI-t állítja be, (nincs integrált grafika)
azt az értéket átállítom ''PEG'' re, és készMenj be a bios ba, válaszd az Advanced Bios Features oldalt,
keresd meg az Onboard VGA beállítást és állítsd be erre;Enable If No Ext PEG
Ez azt jelenti hogy ha nincs videokártya a gépben akkor fogja
csak az integrált GPU-t használni!Üdv
[ Szerkesztve ]
,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz HollyBoni #10854 üzenetére
Igen mindet. manual 8-ik oldal.