- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krezna
tag
Sziasztok!
Olvasgattam, nem találtam.... Tehát kérdezek. Hozzáteszem, hülye vagyok, nem éretek többet hozzá, mint egy átlag felhasználó. Adott egy alaplap (Gigabyte GA-A75m-D2h F5) és hozzá 8 GB Kingston (nem tudom a pontos nevét) Ram 1600 MHZ-en. Valami miatt nem ismeri az alaplap fel, csak 1333 MHZ-nek, viszont miután IGP-t használok, ezért kellene a nagyobb órajel. Hiába próbáltam valami szorzószámot állítani a bios-ba, hogy 1600 MHZ legyen, ezt írja ki: The system has experrienced boot failures bacasue of overclocking. Last settings bios setup my not coincide with current H/W states
Angol tudás nélkül ez nekem nem megy. Kérelk segítsetek nekem, az alsó küszöbnek közérthetően elmondani mi a túrót állítsak, hogy jó legyen.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest