Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok, valaki légyszi válaszoljon, hogy a gigabyte P35-DS4 az visszafogja-e majd az 5870x2-t? Szal szükséges-e X48-as lapra váltani?
előre is köszi
-
RockHaRD
addikt
sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy a mostani alaplapomban a P35-DS4-ben a pcie slot az nem 2.0-ás?
és ha vennék esetleg 5870x2-t, akkor ugyanezzel a konfiggal X48-as alaplappal jobban menne, mint a mostanival?
-
RockHaRD
addikt
Az lenne a kérdésem, hogy van-e vmi program gigabyte lap alá, amivel a cpu fan sebességét tudom állítani manuálisan?
-
RockHaRD
addikt
nem ebbe a topikba való, de nem működött együtt a 4890 a 4870-nel :-/
-
RockHaRD
addikt
válasz
szacsee #18318 üzenetére
őő
a 2. sín 8x-os nálam
megvan a kártya, még nem volt erőm berakni, de legutobb mikor még f*ngom sem volt, h különbözik a 2 sín, simán beraktam alulra, a jobb szellőzés miatt
aztán nemvágtam miértl assabb picit. Megnéztem, és hoppáré 8x. visszaraktam a felsőre, és lett 1x
aztán driver reinstallal helyrejött, de a lényeg, h alul 8x volt. Nemtom, h most mi elsz, de estére kiderül ( vagy beborul
)
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Az a kérdésem lenne, h van-e olyan gigabyte alaplap, ami 775-ös, DDR2-es, és tudja a 2x 16-os pcie-t? Ha jól tom, akkor a P45-ös chipset az csak 8+8
-
RockHaRD
addikt
megvolt
elég sok időt töltöttem már el a dologgal. Pedig nem az én lapom, csak msn-en, és webcamon, és minden létező teknikai eszközön át probáltam segiteni
de nem akarja az igazságot. Én is egyből azt gondoltam, h ilyen házajto nyitvatartos cuccost kell disable-re rakni, de nincs ilyen beállítás. volt vissza kb 6 asus lapom, és ezekbe volt ,de itt nincs.... régi lap naon
-
RockHaRD
addikt
pont ez az, h hót régi ház, nem támogatja, és mivel a lap is régebbi, ezért nincs a biosban ilyen beállítás. Első volt amit én is kerestem
Többiek: Utána a biosban lehet állítgatni, de semmi változást nem tudtam előhozni
3 tűs a cucc de ugy, hogy Tű Üres Tű Tű
tehát csak a 3.4-re lehet rakni a jumpert.
-
RockHaRD
addikt
sziasztok, egy ismerősnek hirtelen a semmitől lett egy problémája. Konkrétan beinditás után bedobja a BIOS-ba a gép, és kiírja, hogy
"The system intruded,chasis opened or tempered before.please check the system."
egy Asus P4SE/U2 alaplaprol lenne szó. Megnéztem a manualban, és ott van egy chassis intrusior connector, de azon nekik rajta van a jumper még mindig.
vki légyszi
-
RockHaRD
addikt
válasz
SystemRoot #2787 üzenetére
ok, ezt fogom tenni.... végre egy értelmes válasz
-
RockHaRD
addikt
Fölteszek itt egy kérdést, ugyse kapok rá választ
maximum annyit, hogy "nem kedveljük a 680i-t"
Szóval a kérdés: Striker Extreme az áldozat, xs forumon olvastam, hogy az uj bios (1305) egy rakás ürülék, ezen felbuzdulva az ott ajánlott 1301-es biosra downgrade-eltem, és sikerült kihoznom a Q6600-ombol egy prime stabil 3150-et, ami ééédes kevés, mivel a p5k-mba ez akár 3,7 is volt, de 3,6-on használtam valós 1,5 v-n de ez a lap vhogy elhalálozik 360-as fsb fölött, és nemtudok vele mit csinálni. Másoknak meg vígan megy 8x450-et.... teljes részletességgel leirták a bios beállítást, amit én ugyanugy megcsináltam, és semmi... bejön a gép, sipszó elhangzik, hogy felállt a rendszer, és bejön az első kép, de ott meg is áll... -.-
vmi ötlet vkinek?
-
RockHaRD
addikt
nem felejtős, de nekem is a p5k-mat kellett lecserélnem a mostanira az sli miatt.. januárban jön az uj nforce lap, ami majd sli-s lesz de gondolom horribilis áron, szal akkor ha mindenképpen slit akarsz, akkor nforceba kell gondolkodni. ha tuningolni is akkr pedig 690i-ben, mint pl az aláirásomban szereplő lap (ami egyenlőre nem akar életre kelni
) ez viszont majd 50k... nézegessetek 690-es lapokat hátha van olcsób, én nem vok annyira benne csak tom, h a striker nagyon jó.
remélem segítettem
-
RockHaRD
addikt
hát igen, kicsit előreszaladtam a dolgo illetően, mert a p5k deluxe-omban igy működött, szal ebben is fog valoszinüleg, viszont a problémám nem oldodott meg, és kiderült hogy azért, mert bios frisstés nélkül nem megy quad procival ez a lapka, de persze frissteni nemtok ugy hogyha nem indul be ugyhogy most keresek kölcsönbe egy fos 775-ös procit, lehetőleg 1 magosat, vagy core 2-t, mert igy nincs megoldás, h jó legyen. AMerikába megoldották ugy h kiszedték a bios chipet, és kaptak az asustol jót, de sajnos ezt én nemtom megoldani innen magyarországrol.
GOmezz-től van a lap, ő természetesen mondta, h bármi baj van, azonnal cseréli gariba, tehát teljesen korrekt, de az a baj, h hiába cserélnénk akkor sem lenne jobb...
-
RockHaRD
addikt
mivel zsir uj alaplap, ezért gondolom alap órajelen indulna el, meg mint mondtam elemet kivettem, tehát mindenképp alap órajel, de ha még ez sem elég, előtte pk deluxe-ba volt ezen az mhz-n, szal nem lenne gond, de itt még szo sincs tuningrol, mivel a gép nem jut el a biosig, meg semeddig, csak pörögnek a ventik...
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok, elég nagy gondom van, most raktam össze az aláRásomban szereplő gépet, és ha az alaplapnak áramot adok, már kiRja hátul az LCD kijelző, hogy CPU INIT nemtudom mit csináljak, és nagyon kéne a segtség... probáltam csak 1 kártyával, probáltam ramokat másik slotba, probáltam másik rammal, a táp tuti nem kevés, szal teljesen tehetetlen vagyok. Mindent bedugtam, többször ellenőriztem, CMOS-sal sincs gond, elemet is kivettem egy időre, és már nincs ötletem, hogy mi a baj. Az aggaszt, hogy még be sem kapcsolom a gépet, hanem áram alatt van, és már Rja hátul, h CPU INIT, és végig ezt írja... remélem tudtok seíteni...
[ Módosította: Loretto ]
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest