- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
szoki007
aktív tag
-
czpitti
senior tag
válasz
kjani18 #39822 üzenetére
ez valami működési rendellenesség lesz szerintem nem ment tönkre a lap.egy kérdés:én bekötöttem az erősítő kapcsolóját on-gombnak mert szép,de így duplakattra indul a rendszer.ez nem baj ugye?feszülésre figyeltem,test nincs pluszban sehol,csak a vga passzív bordáját csavaroztam hozzá a külső burkolathoz ez az egy plusz test volt.de a vga-nak semmi baja,mindkét pci-e slotot meg nem vághattam haza ezzel (szerintem)
-
Heffi
őstag
válasz
kjani18 #39785 üzenetére
Azért nem árt megnézni a lendő alaplap paramétereit, mert az lga 1155-s lapok chipsete már nem tartalmaz PCI csatornát, csak az pcie-s változatot. Az alaplapgyártók szíve joga, hogy külön vezérlővel tesznek-e rá ilyen csatlakozót. Bosszantó tud lenni a hiánya, ha korábban beruháztál egy drágább PCI-os hangkártyára, Wlan-ra vagy TV-tunerre.
RootRulez #39784: Jó a több memória, de én úgy tudom, hogy dual csatornás, 4 slotos lapokban 1 db, 2 db vagy 4 db modul használható egyszerre, tehát vagy vesz még hozzá 1 db-t, hogy 4 egyforma legyen a gépben, vagy csak 2-t tesz bele. Az alaplap manualjában általában benne van, milyen variációkban használhatók a memó modulok.
Persze ha kapunk egy konkrét alaplaptípust, könnyebben kiderthető
az igazság.
-
törölt tag
válasz
kjani18 #39369 üzenetére
A Sideport Memory közvetlenül az IGP-hez csatlakozik, csak és kizárólag az IGP számára elérhető. Ennek megfelelően jelentősen alacsonyabb a késleltetése, gyorsabban fér hozzá az ott levő adatokhoz az IGP. Más esetben ugye az IMC-n keresztül kell elérnie az adatokat az UMA-ból, sok esetben más alkalmazások kérésének teljesítését kivárva. Az meg sokáig tart.
Egyébként teljesítmény szempontjából a legjobb beállítás a SidePort + UMA. Sajnos az UMA mérete maximum 128MiB. Ha lenne legalább 256MiB, akkor UMA nélkül is elég lenne szinte mindenre, így viszont még a FullHD DXVA-hoz sem feltétlenül.
-
Roland06
aktív tag
válasz
kjani18 #39126 üzenetére
Azt hogyan?
Én is szerettem volna 4Ghz fölé emelni a procit de éppen ez a baj, hogy nem bírom 3,9-nél nagyobbra mert rögtön fagy v. szétesik.(bármekkora feszt. adok neki)
Én a ramokra gondoltam, hogy nem kompatibilisek.(van aki azt írta, hogy csak egy való bele ebből a ramból)
Nem tudom. -
Petzval
senior tag
válasz
kjani18 #38995 üzenetére
Képzeld el hogy én is vettem egy hónapja egy lapot és az első RAM foglalat gyártásnál el lett b****a, olyan mintha ki lenne kopva pedig csak lazára lett csinálva.Teljesen új volt a lap az eladó mégcsak nem is tehetett róla.Ráadásul hiába igazítom meg a RAM-ot mert ott fújja a processzorhűtő a meleg levegőt.
-
Colos1
őstag
válasz
kjani18 #38973 üzenetére
Ez nem beleszólás, hanem ötlet
Norton Antivírus 2011 van a gépen, elvileg nincs rajta vírus, de majd futtatok egy full scan -t.Az "eszközt" többnyire akkor csatlakoztatja, amikor valamilyen fémmel megkocogtatom a hátlapot az USB csatlakozók mellett. Viszont van olyan, hogy megkoccintom, és csak kb. 2 perc után csatlakoztatja.
Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Háború Izraelben
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Corsair VENGEANCE LPX DDR4 RAM 16GB (1x16GB) 3200MHz CL16 Intel XMP 2.0 INGYEN FOXPOST
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- Gigabyte GA-H77M-D3H (rev. 1.1) LGA 1155 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest