- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
czpitti
senior tag
válasz
Geller72 #39837 üzenetére
Jónapot kívánok
Megjavult reggelre a cucc ( nem értem miért és hogy de semmi baja ) na az ilyen dolgokért érdemes élni
Már csak egy gondom van de ez nem is igazán gond szerintem:a seagate vinyóm ( pontos típust nem tudok de egy csepp negyvenes ) oan 40-42 fokon üzemel ha hajtom.már kitettem házon kívülre félig ( megvágtam a doboz alját és félig kilógattam) de ahogy olvasgattam ez még tűrhető.Hűtésre nem nagyon van hely.Sőt nemhogy nemnagyon,egyáltalán nincs hely.Csak egy megerősítést kérnék hogy a 40-42 fok nem probléma.Tudom a 35 fok jobb lenne de ez van.
-
czpitti
senior tag
válasz
Geller72 #39830 üzenetére
fsp a táp az rendben van,csatlakozókat átmozgattam biztos ami tuti de nincs sípolás pedig szokott lenni.világít két piros led egy a 24 pinesnél,és egy a pci-e plusztápjánál ami lényegtelen egy 8400gs-nél Nameg mondom tegnap egész nap hibátlanul ketyegett a masina:S Azóta csak a kapcsoló zsinórja lett cserélve,nameg rá lett téve a teteje ennyi a változás.Indul,megy,csak kép nincs...
-
czpitti
senior tag
válasz
czpitti #39826 üzenetére
Illetve máris nekiállok mert ha mégis a lap xart be ugyis cserés lesz...Jut eszembe nincs is más benne más csak a vinyó.Ebben a dobozban próbáltam ki tegnap semmi baja nem volt,fel is telepítettem ma csak rátettem a fedelét de nincs kép.A vga-t kipróbáltam az működik,de egyik pci-e slotban sem ad képet.
-
czpitti
senior tag
válasz
kjani18 #39822 üzenetére
ez valami működési rendellenesség lesz szerintem nem ment tönkre a lap.egy kérdés:én bekötöttem az erősítő kapcsolóját on-gombnak mert szép,de így duplakattra indul a rendszer.ez nem baj ugye?feszülésre figyeltem,test nincs pluszban sehol,csak a vga passzív bordáját csavaroztam hozzá a külső burkolathoz ez az egy plusz test volt.de a vga-nak semmi baja,mindkét pci-e slotot meg nem vághattam haza ezzel (szerintem)
-
czpitti
senior tag
Sziasztok.Az én bajom:abit kn9 sli deszka.Átraktam egy régi erősítő dobozába,tegnap este még tökéletesen működött,ma nincs kép egyik pci-e slotban se
A vga jó kipróbáltam.cmos megvolt nem használt sajnos.Valakinek ötlet?Köszönöm.
-
czpitti
senior tag
Nah eltűntek a jelszavak levettem egy jumpert
-
czpitti
senior tag
Már a cmos juper is megvolt a jelszavak mégis ott vannak.Vagy valamit rosszul csinálok????Leírná valaki mi a menete lépésről lépésre a jumperelésnek?
-
czpitti
senior tag
Hogyan?Elem ki be már megvolt
-
czpitti
senior tag
Sziasztok.Nem kicsi az én gondom
Vettem gyermekemnek németből származó gx 260-as dellt.Újra akartam húzni az os-t de biosa jelszóval le van védve.Na most mit csináljak?????se vga állítás se boot sorrend megadás semmi.HELP
-
czpitti
senior tag
Nemigen találok gigát 8xx-as csipszel ddr2-vel
-
czpitti
senior tag
Sziasztok mindenki!A kérdésem a következő:a deszkámról letört egy kondi de a boltban garival cserélnék(amire szeretném)namost keresem azt a lapot amiben a konfigom(adatlap) a legjobban érezné magát.Adjatok hozzá még egy 5850-ast mert az új lapba már cf-et szeretnék de a 9600 gt már nem biztos hogy meglesz,magyarul keresek egy am2+ am3-as deszkát ddr2-es foglalattal cf 5850-el meg a b50-es procchoz.Ár mindegy csak jó lap legyen.
Jaj a lényeget majd elfelejtettem:a tuningot szeresse
-
czpitti
senior tag
Sziasztok.#31463 hszre valaki?Mire cseréljem?
-
czpitti
senior tag
Sziasztok.Alaplap váltás előtt vagyok vagy nem is tudom
Mostani deszkámmal(ga ma-790x ud3p)nagyon meg vagyok elégedve de asszonykám elintézte(kivette a phisx karit az 5850 mellől és letört egy kondit)szóval gariban cserélik és ha már csere akkor lehetőleg jobbra am2-es deszka kellene,3 pcix16 slottal.Vagy inkább ugyanilyen deszka maradjon?
-
czpitti
senior tag
válasz
P.K.Gabesz #29671 üzenetére
Köszönöm
-
czpitti
senior tag
válasz
P.K.Gabesz #29669 üzenetére
Persze
w7 32 bitet raktam fel mert nincs alaplapi telepítőm,a vga ati radeon 9250.Eddig ez a probléma nem igazán oldódott meg
Ati oldalán nincs semmi használható.Ahangkarira találtam drivert de a többi az szűz
-
czpitti
senior tag
Sziasztok. fujitsu-siemens.Alaplap:d1382 alaplap,cerka 1.8-as proci cmi8738 hangkari 1.5 giga ram 160-as wd vinyóval.Ingyen kaptam,(az asszonynak netre jó lesz)mégse az én gamer gépemen pókerezzen
de már lassan az idegeimre megy ez a "gép"
Driverek kellenének,főleg vga HELP!
-
czpitti
senior tag
Sziasztok.Kölköm deszkája:asus a8n-sli premium.Milyen procit ajánlotok bele mert a 3000+ már nagyon kevéske
A másik kérdés:ugyanebben a lapban a biosban hogyan kell a ramokat 400 mhz-re állítani?Életemben először csinálok ilyet ha lehet részletesen
A ramok természetesen 400 asok.
-
czpitti
senior tag
Sziasztok!Most már tényleg jó lenne tudnom(mert elfelejtettem beírni
a ramjaim típusát) hogy menni fognak ezek a ramok a gigabyte ma790x-ud3p lapomban F2-6400CL6D-4GBMQ gskill ramok.A baj az hogy procim még nincs a kezemben és anélkül bajos a kipróbálás.
-
czpitti
senior tag
Szóval megrendeltem ezeket F2-6400CL6D-4GBMQ ddr2 cl6 a gskill ramokat.Menni fognak gigabyte ma-790x-ud3p deszkámban?Azért kérdezem meg még egyszer mert procim még nincs és nem tudom kipróbálni.
-
czpitti
senior tag
Sziasztok a kérdésem:ma790x-ud3p gigabyte deszkám van.Várom a procimat ami négymagos amd 955.Ugye nem kell biost frissítenem ehhez a procihoz?Amásik 2x2giga gskill 800-as ramot szeretnék beletenni.Támogatja a lap?
-
czpitti
senior tag
egy kis problémám van:msi ms-7125 ver 3 alaplap,nem tudom bekötni a házba mert nincs a deszkán jelzés.segitséget kérek
mit hova
-
czpitti
senior tag
hali k10n78d asrock alaplap tápcsatija 20 vagy 24 pines?20 pinnek irja de 24 pin-t is rá lehet dugni. mivan akkor ha 24 pinnel használom?
-
czpitti
senior tag
a probléma megoldodott a táp volt rossz
-
czpitti
senior tag
hali!k10n78d asrock alaplap 350-es táp x2 240-es amd proci 2 giga ram 160-as atas vinyo 80-as satas vinyo és valami 128-as nvidia kari.a gond:az oprendszer(vista)feltelepitése után a gépkikapcsol.aztán megint és megint.tehát ahogy betöltött az oprendszer kikapcsol a gép.miért???????az alaplap és a proci vadiúj.
-
czpitti
senior tag
hali a8n-sli premium deszkához jutottam ingyé(hehe)de nincs alaplapi telepitője.aki tud segitsen.köszke
-
czpitti
senior tag
hali kérdés:dell notebook latitudecpi d300xt ingyen kaptam de nem annyira vagyok vele megelégedve.lehet benne vga-t cserélni?vagy marad a 2MB ami benne van?nem tudok megnézni még 1 you tubos videot sem.nem semmi!!!!!!!!!
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Garanciás! ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI Alaplap
- Corsair Vengeance LPX 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3600 (PC4-28800) AMD C18 INGYEN FOXPOST
- ASRock H81M-VG4 R2.0 LGA 1150 alaplap
- DDR4 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest