- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
-
fatal`
titán
Ez borzalmas, nagyon irritáló mikor valaki ennyire helytelenül ír. Nem mondom, hogy minden szót le tudok írni helyesen, sőt vétek hibát elég sokszor, bár általában elgépelésről van szó.
Fórumokon általában az írásjeleket felejtem el kitenni, és a mondat elején lévő nagybetűről feledkezem meg.
Szerintem az emberek helyesírása nagyrészt azért ilyen csapnivaló, mert az oktatásunk olyan, amilyen. Sem általános, sem pedig középiskolában nem fordítanak kellő figyelmet a helyesírásra. Általában véve ez a tanárok hibája, irodalomból többnyire lemaradnak az osztály a tananyaggal ezért nyelvtan óra helyett is irodalomat tart a tanár. És attól tartok sok-sok évig nem is lesz változás...
-
Róth
aktív tag
Ebből hiányzik 12 vessző.
Lássuk csak:Elcserélném ps2 es konzolomat, amit pár hónapja vettem, alig használtam a gépet, van hozzá egy eredeti játékom is, NFS carbon, 9900ft a bolti ára, magyar menüs a játék, +16 megás memoriakarit adok mellé, doboz, papirok minden megvan! Nokiára cserélném, drágábbra ráfizetek!!!pl:n80,n81,n95,e51,e65,n73... stb ezek érdekelnek, de kérdezz bátran, szivessen válaszolok!!!"
Ezen kívül lehetne még alakítani rajta
Tényleg: ezen kívül vagy ezenkívül a helyes?
-
Amit előtte írt, azon akadtam ki én is. Szinte az összes szó hibás az hozzászólásában.
Most komolyan, ilyen emberrel szívesen üzletel valaki? Elnézést kérek az illetőtől, de én így semmit nem vennék tőle (vagy adnék el neki).
Talán csak akkor, ha nagyon jófej és normális élőszóban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hasznos linkek:
MTA
Nyelv és Tudomány
- Villanyszerelés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Politika
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- BestBuy topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest