- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soha nem értettem mi azzal a baj ha valahová be kell regisztrálni. Mitől féltek? Elveszik az a kemény 1 perc regisztrációs idő az életetekből az a baj?
Vagy az adatlopás, kéretlen reklámok?
Mi a gond légyszi írd le mert nem tudok rájönni hogy a digitális világban mi a baj egy account létrehozásával?Én naná hogy beregeltem már évekkel ez előtt és ki is használom ennek előnyeit.
De bezzeg Aliexpresszről meg Temu-ról tudok bankártyával vásárolni akkor nem feltitek az adataitokat mi?
Kína jöhet USA nem.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A béta ideje alatt nem kötelező a regisztráció, de bizonyos funkciók már most regisztrációhoz kötöttek. Tehát maga a program jelenleg működik regisztráció nélkül, csak regisztrációval többet tud. Ez valószínűleg így is marad.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
- AKÁR JÁTÉKRA!! ASUS Mining P106 6GB - GARIS
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest