- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Én meg nem értettem soha az öntudat misztifikálását. Mindig úgy tárgyalják, mintha az már adott lenne, hogy pontosan mit értünk alatta. Csak hogy amit én értek alatta, az egy triviális dolog, szóval valami nem stimmel. Lehet, hogy nekem nincs öntudatom...
Amúgy egy klasszikus AI asszisztensnek, vagy ChatGPT-nek egyszerűen nem túl releváns/hasznos az öntudat (vagy amit én értek alatta). De ha valaminek a feladata elvégzéséhez ez kell, miért ne tudna azzal bánni, hogy van ő, és ő az aki épp gondolkodik, és akinek a szempontjából a világról jön a bemenet. Aztán van a környezet, amire áttételesebben tud csak hatni, ha egyáltalán (ahhoz képest, mint ahogy a saját "testére" tud hatni). Hm... és? Azokhoz képest, amiket meg kell érteni bármi hasznos valós világbeli tevékenységhez, ez eléggé egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egy felmérésből az derült ki, hogy az amerikaiak 61 százaléka szerint az AI veszélyezteti az emberiség jövőjét.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- Jelszókezelők
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest