- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AI-ban gyengébb GeForce RTX 5090D-t kap Kína
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
senior tag
válasz Gargouille #15 üzenetére
"Tulajdonképpen nekem mint fogyasztónak nagy károm nem származik belőle, mert egyrészt amúgy is a Google-t használnám keresőnek"
Nekem inkabb az a problemam, hogy ezek a nagy cegek siman keresztfinansziroznak mas teruleteken levo fejleszteseket es termekeket evekig ugy, hogy vesztesegesek es ingyen adjak azokat. Igy viszont mar kiolik a konkurenciat es a fogyasztonak bizony kara szarmazik belole.
Mar regen fel kellett volna darabolni a nagy G-t, kereso, reklamozo, videomegoszto, mobiltelefonos stb reszekre. Akkor lehet hogy jobban odafigyelnenek a minosegre pl android kapcsan es megkovetelnek a frissiteseket, vagy a jobb es ellenorzottebb szoftvereket a szoftveraruhazban.Visszaterve a G keresore, en mar nem talalom tul jonak, ugy kell kimazsolazni a hasznos infot a sok fake, csak infot osszegereblyezo vagy valamit hirdeto websiteok-bol AlternativeTo, printerest meg a tarsaik. Csak az idomet vesztegetik, ez viszont nekem a karom. Le is szoktam a G keresojerol, csak utoljara probalom meg es nagy ritkan hoz csak olyan talalatot amit a tobbi nem.
HP ZBook Studio 15.6 G8 Mobile Workstation - Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM