Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Na az ilyenek miatt fog a következő gépemen a win, mint virtuális gép futni, és csak akkor mikor az egyébknt megkerülhetetlenül kell.
-
Erre szoktuk a cégnél mondani a windows-ra: "akarod hogy elrontsam helyetted?"
Anno talán sokan emlékeznek még az office segédre, vagy ahogy sokan ismerték csak gémkapocs. Lehet ez is ilyen lesz? Jól elrontja helyetted.
Ha kérhetnék valamit, akkor az lenne hogy csináljon a microsoft egy Win7 felületű és használható windows-t, mindenféle önkényes beállítások nélkül (pl. rendszer visszaállítást 3x kapcsolta vissza, miután kikapcsoltam) és ne akarja kitalálni hogy én mit akarok, köszi. -
Armagedown
őstag
Még egy újabb hasznavehetetlen bloatware, remélem törölhető lesz.
-
Dester31
tag
Inkább írnának egy rendes keresőt, Win95 óta nem sikerült még megugrani ezt a bravúrt.
-
Ixion77
addikt
"ami még be is jöhet a cégnek."
Vagy akár lehet újabb bukta is. Csak mert most az AI a hype szakmai körökben, még nem feltétlen lesz az átlagembernek igénye rá. Közülük kb. mindenki utálta anno a gémkapocs segítőt, a különféle digitális asszisztenseket, az okosotthont, és utálni fogják az AI segédet is. Ha ki lehet kapcsolni, ki is lesz kapcsolva.
Szakmai körökben is inkább értékelik a szakemberek a Linux megbízhatóságát, mint a Windows varázslóit, amik csinálnak valamit valahol, azán ember legyen a talpán aki rájön hogy mit hol b*tak szét. Linuxban ugyan meg kell tanulni hogy mi hol micsoda és hogyan kell kezelni, de legalább utána tudja az ember hogy mit csinál, és hol kell körülnézni ha gond van. -
törölt tag
copy a lot
-
Remélem a Pro verzióban ez kikapcsolható lesz.
Nincs konkrét infóm róla de szerintem Cortana-t sem használja a userek kb 90%-a. Ez kb ugyanaz lesz, csak MI-vel megtámogatva.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Gyúrósok ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kés topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest