Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman
őstag
Mit kell csinalni hogy minel több pénzem legen ,olyan lassan ''termelodik''.
Lehet fejleszteni hogy tobb penz legyen de meg igy is keves van
-
driver18
tag
World War II.: én a britek-kel vagyok és a japánokat kellene legyőzni (RTS-ben). Már minden város az enyém, meg mindent létrehoztam, viszont japán repülők mindig jönnek és egy hajó is van a tengeren. Ezeket hogyan lehet megállítani vagy legalább a hajót megsemmisíteni? Légyszi segítsetek!
-
driver18
tag
Itt is felteszem a kérdést, mert figyelmetlen vagyok! Bocs.
Tudtok hozzá magyarítást vagy esetleg egy jó oldalt, ahol játékmagyarítások vannak? -
HaroWerks
senior tag
Pont ez az, hogy nem vonulnak vissza ha mondom, csak akkor ha már alig van energiájuk, ilyenkor viszon már annyira gyengék, hogy az esetek többségében szétlövik őket.
Hiába mondom, hogy hova menjenek ezek az idióták lövöldöznek tovább és mennek előre.
Akkor engedelmeskednek ha a formációt megváltoztatom, támadóról vonalba fejlődésre.
Végül is nem olyan rossz játék, el lehet vele szórakozni ezekben a mostani játékmentes időkben (bár továbbra is 90% film, 10% játék az arány
) -
Látom, nem egy sikergame.

Ezzel a hibával elszáll töltés közben:
ERROR: Broken art 'Data.rwdDoodads/Shared/Corpses/USAInfantryCorpse01.nif', FIX IMMEDIATELY.
Mit tehetek? -
UP!
-
Megjelent. Tapasztalatok?
-
Notes
senior tag
Kipróbáltam a demót. Többet vártam. Megyek vissza RON-ozni...
-
Ijk
nagyúr
Hát, kipróbáltam, és nem estem le a székről tőle. Szvsz, még mindig jobbak a c&c-es gamák.
-
Robaj
addikt
Nagyon AK&DR vagy Panzers!

De jól néz ki!
Nov. 5. az tuti? -
slett27
addikt
Ugye most novemberben adják ki ?
-
Senki?
-
Nekem nagyon tetszik. Véleményetek?
Leírás, képek: Bővebben: link
Demó: Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3591 FHD Touch / Ultra 7 155H 16C / 16-32G / 512G G4 / RTX Ada / AI IR FPR
- EVGA RTX 3070 FTW3 Ultra 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Asus TUF Gaming X570-Plus Wi-Fi / Beszámítás OK!
- Asus Prime Z490-P / Beszámítás OK!
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest