Hirdetés
-
PROHARDVER!
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #3439 üzenetére
+1 Szerintem is vannak ott problémák talán az segítene, ha alaposan letakarítanád sajátjával csökkentett mód madj lufttatni minden pucolót javítot stb. egy két restart és a komplett avas is menjen fel minden része és mardjon alap beállításokon, egy ideig, aztán madj ha így stabil lehet variálni mi az ami nem kell és mi az amit a beállításoknál módosítani lehet. Nálam nincs gond, semmi olyan, bár igaz mikor kijött a végleges plecsnit kapó változat - előtt megjárta a gépet a vagy 4 béta és még egy két mást is kipróbáltam, csináltam egy win reinstallt és stabil.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Diablo 3 Collector's Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC játékok 2500Ft/db
- Mandragóra steam kód
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered, Call of Duty: Black Ops 6 - Vault és Egyéb Játékkulcsok.
- BIG BOX LOT! - Tomb Raider 2, Baldurs Gate, Abe Exoddus, X-Com, Pools of Radiance
- Destiny 2 Shadowkeep-Beyond Light-Forsaken Pack/Unknown 9 awakening/The Outer Worlds stb
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest