- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
Üdv.
Érdekes hibába futottam bele az elmúlt hetekben és fogalmam sincs mi okozhatja. A hiba tünete a következő: konkrétan a vezető oldali elektromos ablakok kezdett el hektikusan működni. Ha nagy melegben a napon van az autó(és átforrósodik a kasztni) akkor konkrétan nem tudom leengedni az ablakot. Inkább gondolom, hogy a forróság az oka, mert se télen nem volt vele gond, se akkor nincs gond, amikor a hűvösben parkolok(garázsban vagy egy fa alatt). Már szétszedtem az ajtót, mindent átfujtam kontakt spray-el, de nem tudok rájönni a hiba okára. A gomb lenyomásakor hallom, hogy kattan a motor, így a biztosíték hibát kizártam. Van valamilyen egyéb ötlete merre keresgéljek tovább? Hasonlóan viselkedett az anyós ülés ablaka is, csak az épp télen a fagyokban nem akart működni, de azt ráfogtam a fagyra. Egy 98'as Fóka az alany. Feltúrtam már Ford fórumokat is, de még csak hasonlóval se találkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- DOOM - The Dark Ages
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- IPhone 11 128GB Bontatlan ÚJ! 12 Hó Jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest