- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagesz93
addikt
válasz
Gergőke88 #24884 üzenetére
+#24891tboldi : most értem ide
Nos, az enyém egy 2014 év végi Competizione kivitel, összességében ez jelenti a legmagasabb felszereltséget, teljesítményt. Na de számít az évjárat. 2014 volt az utolsó év, amikor még IHI turbóval szerelték (=160 lóerős) és kis fék volt csak rajta, 2015-ben a facelift előtti évben megkapta a Garrett turbót (=179 lóerős) és a nagy féket.(alapból én ilyenre vadásztam) 2016-ban pedig jött a teljes facelift, ezek a dolgok megmaradtak. Ez csak a competizione szintre vonatkozik, a többi felszereltség máshogy alakul.
Hang ügyben az enyémen a felszereltség végett gyárilag Record Monza van, enélkül szerintem nem szabad ilyen autót venni(vagy gyorsan utólag cserélni), a facelift után ezzel is variáltak, szeleppel állítható stb. Én amiket eddig láttam/hallottam gyáriban az alapján azt tudom mondani, hogy a facelift előttieknek van a legjobb hangja. Durrogás akkor van, ha jól meg van hajtva, tiltás körül elváltva stb. Normál üzemben 3000-3500 körül váltva van egy nagyon szép hangja, nekem az tetszik benne a legjobban. Egy videóm van hangjáról, azt belinkelem [link] (de szerintem nem adja vissza elég jól)
Persze ha az ember megpiszkálja mit tboldi ír, akkor nagyjából bármit meg lehet oldani, kipufogóból is több alternatíva is van, amik nagyon jól szólnak. Ha netán Győr körül jársz írj, és összehozunk egy találkozót -
tboldi
nagyúr
válasz
Gergőke88 #24884 üzenetére
Remélem, nem haragszik meg sagesz93, ha válaszolok helyette.
595 Competizione, 160 ló, Record Monza kipufogó, és nem durrog minden egyes gázelvétel után, de azért szokott. Egy GT1446-os turbóval, 390-es injektorokkal, egy nagyobb intercoolerrel és egy remappal ennél többre is képes, akár durrogásban is.
-
brumi1024
veterán
válasz
Gergőke88 #20590 üzenetére
Robothoz jo barmilyen vizforralo, nem kell semmi speci hattyunyaku. Kalmarnal szerintem meg lehet tapogatni.
Nekem volt 9Baristam, nagyon kulonleges cucc, zsenialisan meg van tervezve. Hordozosnak hasznaltam ~2 evig. Egyetlen problemam nekem vele, hogy egy presszo fixen 6 perc + 1-2 perc takaritas. Ha egynel tobb emberre kell vele kavet csinalni, akkor az eleg sok ido tud lenni.
9B elott volt Robotom, Flair Signature-om, illetve most van meg egy Flair 58-am, de az osszes kozul szerintem a Robot a legkulonlegesebb. Fogok is meg venni szerintem.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Gergőke88 #14840 üzenetére
Én 3-4 éve láttam utoljára így nincs friss infóm. Se kedvem / időm / energiám hogy regényt írjak de itt egy példa:
Neato Robotics, felszopta hogy ez a legjobb takarító robot. Ismerek olyat aki megvette és gyakorlatilag minden negatívumot elhallgatott, illetve kapott ajándékba a gyártótól.
Akkora határ trágya a gépük szoftveresen és hardveresen is hogy azóta csődbe is mentek. Egy Roborock S5-6-7 jóval olcsóbban köröket vert rá már akkor is. Ismerős aki megvette Neato-t is csak szopott vele heteken át és alig akarták visszavenni.
Ez egy konkrét példa, nem interneten hallott és konkrétan ment a ferdítés / ködölés / felszopás / elhallgatás.
Most ha nagyon akarnék írhatnék egy 2 A4-es oldalas elemzést még dolgokról de nem fogok. Fentebb leírtam a véleményemet, és ugyan ez a hibák / hiányosságok elhallgatása ment ha valamelyik gyártó elhívta ev próbára. Nem vagy rosszul működő funkciókat is úgy állít be hogy ez így jó mert "insert full BS".
De mondom, attól hogy nekem ez a véleményem / benyomásom, nem kell hogy bárkire hatással legyen, aki szereti nézni nézze. Nekem undorom van tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mercedes topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi Note 7 - nota bene
- LED világítás a lakásban
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest