Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BIOS frissítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
FeRRaR1 #9477 üzenetére
Ja? Nem is kérek segîtséget. Tanácsot sem nagyon, én is tisztában vagyok ezzel. Csak jól esett kiírni magamból, mert ha nem mondhatod el senkinek, mond el mindenkinek.
Egy olyan barátom van, akivel ezt megbeszélném, de kb. a 7. babájuk ment el. Vagyis még rosszabb, pont megmaradt volna, de olyan genetikai rendellenességgel, hogy jó, ha egy évet él, így nekik kellett kimondani, hogy vegyék el. Nem akarom még ilyen csip-csup dolgokkal is terhelni.Igyekszem.pozitív maradni, de kockulás, tv nézés vagy pillangókés forgatás van. A késsel ügyesen bánik (gyakorló csak) és nem sokat tudnék már hozzá szólni. A tv nem az én világom, maradt a kockulás. Néha játszottunk együtt, próbáltam jobb keze lenni, aztán próbáltam kicsit iranyítani amikor a szarnysegéd szerep nem jött be, de hamar elpártolt a haverokhoz, meg youtube-on nézi, milyen amikor együtt ökörködnek a haverok. Majdcsak találunk valami közös nevezőt. Úgyis változik még az érdeklődési köre majd.
Igyekszem én is így csinálni ezeket, de a két nagyobb nagyon ritkán avat be akármibe is. Igaz, az anyjukat is. Tök igazad van, nem szabad ezt a csatornát elapasztani, én is így gondolom. De ez is két félen múlik. No de itt az idő, miénk minden hátralévő pillanat, és állítólag idővel megoldódnak a dolgok.
Én meg bízom benne, hogy így is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Fotók, videók mobillal
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox Game Pass [2025] - A májusi lista
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Realme GT 5G - versenyképes
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest