- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
tomazin #12892 üzenetére
Úgy lőttem be hogy a motorháztetőből ne látszódjon semmi
Holnap megyek majd haza és teszek fel egy 1perces videót , és akkor majd lehet ítéletet hozniRomán határ melletti falu, közbiztonság tűrhető, ha véletlen nyitva is maradna a kocsi a kapu előtt kicsi eséllyel nyúlnának bele
Kérdés inkább az a ha megyek mondjuk
Nagyváradra
Debrecenbe, pláza lenti parkoló, Fórum parkoló, Auhan parkoló(Debrecen fórumrészbe rákérdezek szerintem)
Budapestre mostanában ritkábban, amúgy 8ker Szigony utca az egyik rokon, meg 13ker Béke tér(na innen rokonnak már pár éve loptak el ködfényszórót majd az egész kocsit)(#12893) eami
Naptól én nem parázok bírja amíg bírja, szerintem jobban bírja a napot mint a hideget és a hideg ellen nem megoldás a kesztyűtartó
Igen az üvegre a fóliát kell felrakni mint telefonra a kijelző védő fólia, viszont a műanyag tartót ragasztással
Így ha még le is jön a fólia az üvegről kérdéses hogy újra mennyire jól lehet felrakni
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest