Új hozzászólás Aktív témák
-
GBRDVD
tag
válasz
sambenez #8714 üzenetére
A másikat már töltöm, ma próbálom ki, eddig még nem bontottam ki, mert ajándékba lenne. Kíváncsi vagyok, az mit produkál.
Csápájev: Kísérletezgetéshez (de végleges felragasztáshoz is) a TESA kétoldalú ragasztó a legjobb:
https://www.conrad.hu/hu/ketoldalas-ragasztoszalag-kuelterre-15m-x-19mm-tesa-541098.html
Tescoban talán még olcsóbb is. Nagyon jó a szakítószilárdsága. A kb. 2 cm átmérőjű tappancsra 2x2cm-es darabot kell ragasztani, majd ollóval közbevágni. Én úgy kísérleteztem ki a YI végleges helyét, hogy a gyári 3M-es pirosat még le sem húztam le a tappancsról, arra tettem rá két csík Tesa-t. Így be tudtam lőni, hogy hol a legoptimálisabb a szélvédőm. Majd az egész le, piros fólia le, és végleges helyére fel.
Nektek ráadásul a Viofo ragasztási felülete négyzet alakú, ott még körbevagdosni sem kell. 10 dollár, 1,5 m, simán megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged