Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• koanla

aktív tag

válasz MaCS_70 #7539 üzenetére

Köszönöm a választ!
    Tegnap végre én is be tudtam pászítani, ma már teszteltem is. MicroSD kártya lett végül és 1080p-s felbontással olyan 80 percnyi út 10GB lett.
    A g-mérővel kapcsolatban még van kérdésem viszont, ha nem gond.
    Megkajáltattam a Registrator Viewer-rel a file-okat, szépen össze is fűzte a file-okat és utazásokba rendezte; viszont valamiért a g-szenzor adatait nem tudja kinyerni a progi. Az nem "metaadatként" kerül bele a felvételbe és teljesen normális, hogy végül ez az érték nem látszik?
    (Úgy sejtem, ebből a szempontból nem mérvadó, de a g-mérő érzékenységét legnagyobbra vettem, mert nem akarom, hogy az első kanyarban már tárolóba tegye a file-okat, mert úgy igen hamar megtelne a kártya)

A másik kérdésem, hogy netán van-e mód automatikusan úgy beállítani a cuccost, hogy a saját képernyőjét alapból NE kapcsolja be. Értem, hogy ki lehet kapcsolni, de nem akarnék minden induláskor gombot nyomkodni.

GPS antennát még nem vettem hozzá; első lépésként maga a készülék volt az érdekes. Szóval sebességadatról és térképes követésről addig nem is álmodom...

Aztán ha az is meglesz, akkor a következő lépés egy Mobius beszerzése lesz hátulra.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák