Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gépötty
senior tag
válasz huncutka1029 #2874 üzenetére
Na ez az igazán szép!
Első körben írsz egy irreleváns hozzászólást, amiben ráadásul valótlan összefüggéseket sugallsz.
Mikor erre felhívom a figyelmed, akkor tovább erősködsz, hogy értesz hozzá, és tovább hajtogatsz valamit, amit senki nem kérdezett, és jelentősége sincs.
És amikor már azt hiszem, hogy én vagyok olyan hülye, hogy nem tudom felfogni mit akarsz, és rákérdezek, akkor még egyszer leírod amit mindenki tudott eddig is, csak köze nincs ahhoz, amiről beszéltünk. Plusz még ki is egészíted egy minden valóságot nélkülöző adattal, amit ugyanúgy meg tudtál volna keresni mint én, de nem, te bepötyögtél valamit.
Mindezek után én vagyok a paraszt, mert több hozzászóláson keresztül bizonyítottad be magadról, hogy nem értesz hozzá, és ezt szóvá teszem? Még meg is keresem neked az idevonatkozó passzust, de erre nem az a válasz, hogy bocs tévedtem, hanem megpróbálod megmagyarázni egy másik, abszolút irreleváns dologgal.
Hát ez aztánAzt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
Új hozzászólás Aktív témák
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest