Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scale
őstag
válasz
#85578752 #6339 üzenetére
Amúgy rájöttem hogy egy próbát megér majd hétvégén ez de hosszabb távon a 25ml-es cappuccino nem járható út számomra, kell bele a töltet azért rendesen hogy érezzem a törődést
Viszont azon is gondolkodtam hogy az se lehet mindegy hogy milyen a pl 2.8%-os tej, én most tartós aldis uht-sat használok, de magában ízlelve a különböző tejeket eléggé el tudnak térni egymástól ezek. Na de majd próbálgatom.A tejhabositot ti milyen rendszerességgel mossatok el, rakjatok be a mosogatogepbe? Mert belegondolva, mindig marad benne tej és pont azon gondolkodtam ezzel kapcsolatban hogy valszeg sose lesz úgy hogy nullára szívja ki a gép, szóval most így pár nap után beraktam mosni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Ülőgarnitúra 3-2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest