- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: elkötelezett a Legion Go sikere mellett a Lenovo
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Warloo93
tag
Hangváltó tervezésben jártas valaki?
-
Warloo93
tag
válasz szaniszlokar #68661 üzenetére
Az állandó feszültség a beálítások megtartása végett van. Nem meríti az aksit. Cseréld meg nyugodtan.
-
Warloo93
tag
DD AUDIO - RL-CS6.5 komponens-el van valakinek tapasztalata? 90€ az üzleti ára. Erösítöröl lenne hajtva, szigetelt ajtóban. Zeneileg minden IS szólna rajta. Vagy ebben az árban mást is meghallgatok.
-
Warloo93
tag
Sziasztok. Egy 300W-os erösítönek, elég lehet 16-os táp 2-2,5méteren? Axton C400x2 vagy Monacor HPB 806 közül melyik az ajánlottabb? Az Axton-t 40€-ért kínálják, a monacor meg már megvan. Elsö szett hajtására kellene.
-
Warloo93
tag
Sziasztok. Ki mindenki megy Szentendrére? Lehet majd hallgatózni is? Kellene valami referencia, ha majd nekiállok építeni a hifit.
-
Warloo93
tag
Sziasztok. Nemrég vásároltam egy Ford S-max ot. Gyári fejet meg szeretném hagyni, viszont így a hangminöség botrányos. Arra gondoltam, hogy a fejegységet szètszedem és a végfok elöl elviszem a jelet, amit majd erösíttenék egy belépö kategóriás szettnek. Próbálkozott ilyennel már valaki?
-
Warloo93
tag
Sziasztok. Épített már valaki Astra H-ba zenét? Egy barátomat megajándékoztam egy komponens szettel, és be kellene építeni. Mire kell figyelni, lesznek meglepetések az ajtópanel alatt? Gumiharmonikába, hogy tudok legegyszerűbben hangszóró kábelt húzni?
Köszönöm -
Warloo93
tag
-
Warloo93
tag
Sziasztok. Sajnos az alpit elvitték
Ők maradtak:
Blaupunkt velocity v450-60€
Audio system ms-42-50€
Audioquest 4080-30€
ESX quantum q402-50€
Axton C602-60€ -
Warloo93
tag
válasz simi811118 #56785 üzenetére
Egy axton c602 van eladó 60€-ért
-
Warloo93
tag
Sziasztok.
Egy alap JVC fej mögé keresek erősítőt. Axton belépő komponenseket hajtana.
A választék :
Blaupunkt velocity v450-60€
Audio system ms-42-50€
Audioquest 4080-30€
Alpine 3544-50€
ESX quantum q402-50€
Melyiket érdemes megvenni? -
Warloo93
tag
Sziasztok.
Egy Blaupunkt Velocity V450 megér 60€-ot?
Axton AE652C-t hajtana, esetleg egy kisebb zárt szubot, ha megbírkózik vele. -
Warloo93
tag
Apropó, hogy tudom kiszámitani, hogy egy 0,5 ohmos, soros ellenállás mennyit csillapít? Egy 4.7uF kondi előtt van ami ha minden igaz valahol 4000hz-nél vágja a 8ohmos magas haganszórót. A soros elenállás beleszól a vágásba, vagy csak csillapít a sugárzón?
[ Szerkesztve ]
-
Warloo93
tag
Jelentem elhoztam Lite fórumtársunktól az Axton szett-et . Jövő héten készülök a beépítésre.
-
Warloo93
tag
Sziasztok. Szerintetek megér egy Esx quantum q402 50€-ot? Vagy a monacor-t váltaná fel első szettre (axton ae652c), vagy szub hajtásra használnám.
-
Warloo93
tag
válasz pengusz77 #56316 üzenetére
nincs üres vezeték. Egy pár RCA-d van. Kettő meleg ér, jel vagy ahogy tetszik, és kettő GND, föld, hideg ér. A négy vezetékből kettő darab a meleg ér( 1drb/rca) és kettő darab GND(szintúgy 1drb/rca). Az árnyékolást pedig kézzel szétválasztod kettő felé, és bekötöd a GND-hez, de csak a fejegység oldalán(az erősítő részén pedig levágod ott ahol fogod ketté osztani a négy eret.
-
Warloo93
tag
-
-
Warloo93
tag
Komárom környékén valakinél hallgatózás? 😊
-
Warloo93
tag
Egyébként Komárom környékén nem szoktok összefutni? Szívesen részt vennék egy talin
-
Warloo93
tag
válasz kacsa7 #55584 üzenetére
Az erősítő pontos tipusa Alpine MRV-T300 és 180W hídban (Két csatis). Nem egy szub hajtásra tervezett erő, ezzel tisztában vagyok, de abból főzünk ami van. A ládát azért kérdeztem, mivel az oldallapok szószerint mozognak ergo nem teljesen zárt. Gondolom ez azért erőseb beleszól a hangjába. Mekkora erősítő ajánlott egy ilyen hangszóróhoz? Egyán talán érdemes vele foglalkozni? Első szettet EZ hajtsa. Jelenleg még csak a gyári Golf 4 hangszórók vannak bent szigetelt ajtóban viszon ezt cserélni szeretném egy normális komponens szettre.
-
Warloo93
tag
Sziasztok. Vásároltam egy Magnat bs 30-as szubládát. Egy alpine V12-ről hajtom (pontos típust nem tudok, hídban 160W/4ohm AMP performance szerint). Azt tudom, hogy ettől ne várjak semmi féle csodát viszon elég kontrolálatlan vagy hogy is felyezzem ki magam. Lehetséges, hogy a nagyon gyenge konstrukcióju ládikó is nagyban befolyásolja ? Ha jól néztem 12mm-es mdf-ből van, és nagyon recsegős kopogós.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- CES 2025: elkötelezett a Legion Go sikere mellett a Lenovo
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- New Game Blitz - 2025
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest