- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egérpad topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen videókártyát?
- CES 2025: megerősítette a SteamOS terjesztését a Valve
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsotke
aktív tag
válasz LógaGéza #45753 üzenetére
Én egy régebbi Panasonic kazettás autórádióból csináltam a műhelybe zenét. Egész délutánokat megy.Asszem 165-s hagszórókkal)vagy 130-as. Noname kínai PC tápegység 12V-s ágáról, max 300, vagy 250W-os. Mondjuk erősítőt azt nem kell meghajtania, de a rádiót gond nélkül viszi.
-
csucsotke
aktív tag
Nagyon köszönöm a segítséget!Pont arra gondoltam, de nálam sem leszerelhető a belső lemez. Majd meglátom milyen lesz az anyag. Ha nagyon belejövök, lehethogy megpróbálok oda is valahogy feltapasztani.
-
csucsotke
aktív tag
Az ajtó belső lemezét is be kell vonni, belülről? Úgy értem , hogy nem az ülések felőli oldalról,hanem az utca felőlildalról, de továbbra is az ajtó belső lemezét. Még arra gondoltam, ha a szerelőnyílásokra parafát rögzítenék valami erős ragasztószalaggal.
-
csucsotke
aktív tag
válasz Kamikazeman #45720 üzenetére
Az ajtózáram egyébként is vacakol, és ha már leszedem a kárpitot, akkor kipróbálom a hangszigetelést. Emlékszel mennyit tettél a C4-re? Hangszórókiemelést is akartam csinálni, de nem fogok bele, mert az eredeti műanyag, 3 csavarral rá van elég erősen rögzítve a lemezre, és elég vastag is, ennél jobban úgysem ülne be.
-
csucsotke
aktív tag
válasz opeter70 #45717 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! Találtam még a sika multiseal-t, ezt lehe thogy helyben meg tudnám venni, ha használható. De most olvasom, hogy csak 1,2mm vastag. Akkor mégiscsak a legkomolyabb a Hanno Protecto 830 .1 m2 elég lenne a két első ajtóra(punto2)? Többet nem nagyon vennék, szóval ennyiért érdemes belekezdeni?
[ Szerkesztve ]
-
csucsotke
aktív tag
Köszönöm a választ! Minden festékboltot, meg tüzéptelepet, épületgépészetet össszejártam bitumen lemezért,
de mégcsak nem is hallottak róla. Viszont az obiban úgy néz ki van ilyenVajon ez jó lehet az ajtóra?
[ Szerkesztve ]
-
csucsotke
aktív tag
Heló! Az első ajtókban lévő hangszórókat szokjátok valamivel védeni? Hogy az ajtó belsejéből ne kapjon nedvességet, de például nekem mögé jön le az ablak, onnan is rácseppenhet, mosáskor, vagy vizes időben. A papírhangszórómon, találtam egy foltot.
-
csucsotke
aktív tag
Sziasztok! Olvastam arról, hogy a gyöngébb fejegység tönkre tudja tenni a hangszórókat. Kérdésem az lenne hogy mire kell vigyázzak, avagy hogy tudom megakadályozni, hogy a(Sencor) fejegységem, ne tegye tönkre az új hangszóróimat). Továbbá az hogy a Mac Audio MPE 2.16 és Renegade RX6.2C között van-e hangzásbeli különbség. Köszi
-
csucsotke
aktív tag
Hali! Érdemes Mac Audio MPE 2.16 -t választani Mac Audio Mobil Street 2.16F helyett(+2000)? Vagy még a Mac Audio APM FIRE 2.16, de ez már plusz3000.
[ Szerkesztve ]
-
csucsotke
aktív tag
Sziasztok! Első ajtóba keresek olcsó hangszórókat. Kipurcant a jobboldali csipogóm, de a 14éves gyári(Punto) hangszórók sem állnak a helyzet magaslatán. A rádióm Sencor SCD 5044MR nevezetű csoda. A Mac Audio Mobil Street 2.16F szettet néztem ki magamnak. Esetleg tudnátok ajánlani valamit ami ennél jobb és olcsóbb?(12000)
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Fotók, videók mobillal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Egérpad topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- eBay
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi, új, 2026.12.ig garos
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -40% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi+Cellular (eSim) független, új, 2027.12.ig garos
- Cooler Master 700W-os tápegység