- SSD kibeszélő
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos fejegységek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
androklész
csendes tag
Üdv, 1 hónapja vettem használtan a Jófogáson egy Sony MEX-BT3900U tip. fejegységet....rendesen beszereltettem, eddig minden hiba nélkül működött.... tegnapi napon azt vettem észre, hogy nem lehet állítani a hangerőt, csak, ha újra ki és bekapcsolom a készüléket.....ezt követően, már a rádióadókat sem lehetett hangolni, és a középső kiválasztó/hangerőgombbal sem tudtam állítani semmit, nem tudtam belépni a menübe.....gondoltam leveszem az előlapot, és "reseteltem" egyet, hátha megoldódik a dolog, de nem oldódott meg, visszaállt minden az alapra, de a gombokat továbbra sem érzékeli, csak a ki és bekapcsolást, a beállítási menübe sem lehet belépni....mivel teljesen laikus vagyok ebben a dologban, ezért kérnék tanácsot, hogy mi legyen, illetve mi lehet a hiba forrása?
-
androklész
csendes tag
válasz simi811118 #50170 üzenetére
Már átnéztem vagy 5x, de ezek szerint figyelmetlenül....köszönöm!
-
androklész
csendes tag
válasz opeter70 #50168 üzenetére
Üdv, vásároltam használtan egy Sony Mex-BT3900 egységet, és nagyon tetszik a régi JVC után....az lenne a problémám, hogy ez a típus kétféle (piros vagy kék) színben tud gombmegvilágítást, de alapból a kék van beállítva, és az én autóm műszerfal világítása piros, úgyhogy a piros szín kellene....próbáltam már szinte minden gomb varíációt és töltöttem le a netről egy használati utasítást is, de abban sincs benne, hogyan lehet a színeket változtatni.....másik problémám, hogy levett gyújtásnál az egység nem működik, csak akkor, ha a gyújtást ráadom, próbáltunk egy-két átkötést, eredménytelenül ( Fiat Albea-m van), örülnék, ha valaki tudna ezekben a dolgokban tanácsot adni....
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- I5 6400 Processzor eladó 3db
- Újévi kábel, elosztó, átalakító, stb kiárusítás
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5800X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 16 pro max 256 gb. 2025.10.25 ig garancia
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest