Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsolt19900

őstag

válasz PiciPeti #65416 üzenetére

az antenna kábel speciel most be volt dugva, de akkor kipróbálom anélkül is

azért gondoltam már erre a zavarszűrőre, mert amikor pl. nem volt csatlakoztatva a rádióba a levegőben elvezetett rca (csak az erősítőbe) akkor a hangszórókból ez a pulzáló hang jött plusz még ha megfogtam a "csöcsöket rajta" akkor még pattogtak is a hangszórók, ezért gondoltam erre, hogy hát ha ez segít

most már lassan ott tartok -mivel nem igen tart ilyesmit senki sem otthon stb.- hogy élve a 14napos lehetőséggel, rendelek rcakat is + ilyen zavarszűrőt is + akkor azt is amit te javasoltál és akkor ami megoldja a problémát az marad, ami pedig nem azt szépen visszaküldöm

amit te javasoltál, az ugye a rádió isojába kellene valahova bekötni? arra a szálra, ahonnan kapja a tápot a rádió, vagy hogy képzeljem el ennek a bekötését?

ebben a webáruházban szerintem van minden amire "szükségem lehet", abból amit te javasoltál 10A-est vagy nagyobbat vásároljak? az rémlik, hogy amennyiben lenne közvetlen tápja a fejegységnek, oda 10A-es biztosítékot javasoltatok, most is elég lesz az a terhelhetőségű ketyere, vagy legyen azért nagyobb?

Új hozzászólás Aktív témák