Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Monitorkalibráló eszközök
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1@Ku$
senior tag
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz DeathAdder #49318 üzenetére
Én elengedném a piros színt. Nagyon bika tud lenni ha szép, de ha szabad ég alatt lenne tárolva, akkor sok törődést igényel..
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz DeathAdder #49316 üzenetére
Valószínűleg ráégett gyanta/madárürülék, ami szépen lassan szétmarta a lakkot. A piros autók amúgy is kényesebbek, rondán fakulnak nagyon.
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz Vismajor01 #49261 üzenetére
Érintésmentesen sosem fogod tudni normálisan lemosni. Valószínűleg kicsit rágyógyult a mocsok a kocsira. Mosd le rendesen akár otthon is, de az nem 2500 lesz ha rendes eszközöket használsz, de ez ilyen
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz koxkids #49139 üzenetére
Én nem szoktam leöblíteni ráfújás után.. Ráfújom, aztán úgy törlöm vissza. De szerintem ez meg már csak a saját igényed, ha úgy van. Nem vagyok fanatikus és az autóra is ráfér egy polír már, így nem izgat hogy ráfújom és letörlöm, vagy ráfújom, öblítek majd letörlöm.
Szerintem próbáld ki 1-1 elemen hogy a hatásosabb[ Szerkesztve ]
-
-
z0d1@Ku$
senior tag
Gumiabroncs tisztítóból és ápolóból melyik az ami ár érték arányban a legajánlottabb? Nem szeretem ha nagyon fénylik a gumi, inkább a matt hatást szeretem.
-
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz koxkids #49020 üzenetére
Az tényleg nem az olcsóbb márka. Nagyon ne törölgesd a lapátok élét, mert valami olyan anyaggal van lekenve, ami segíti a csúszást az üvegen (lehet rosszul tudom) és ha azt leszeded róla, akkor az csak ront a helyzeten.
Petyyyyy: Köszi, lehet kipróbálom én is a másik kocsin, abban is vajbőr ülések vannak, rájuk fér a mélytisztítás.
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz Petyyyyy #49018 üzenetére
Szépek lettek
Viszont azt a két ülést én biztos lecserélném. Nagyon el lettek intézve
Mivel takarítottad így le?koxkids: Milyen ablaktörlőket kapott? nekem úgy tűnik, mintha nem feküdne fel rendesen a szélvédőre.
átmehetsz vele ipa-val is, ártani nem fog, de azt is el tudom képzelni hogy a lapátokon levő bevonat miatt van. -
z0d1@Ku$
senior tag
válasz Peti78 #48991 üzenetére
A Hofferen is a mosóban csökkentették az időt, de a pénz az maradt. Azt nem tudom, hogy a víz minősége is csökkent-e, gyakran látom ott a tulajt takarítani, rendben tartja a placcot, sosem szólt be, ha esetleg szivacs volt nálam, vagy kefe. De mióta visszaköltöztünk, nem vagyok hajlandó odamenni, hogy egy rendes mosásért otthagyjak 1-2ezer forintot és közben frusztrálva legyek, hogy állnak mögöttem még 3-4-en, hogy takarodjak már onnan (mindig sokan vannak, főleg ha kisüt a nap).
Inkább szenvedek itthon, bár szerintem november óta nem mostam le az autót, és amíg nincs 4 összefüggő nap 10 fok felett, szerintem nem is fogom lemosni. Úgyis utcán áll a kocsi 0-24-ben. -
z0d1@Ku$
senior tag
válasz Formaster #48881 üzenetére
Te amúgy kire vagy ennyire dühös?!
Szerintem is baromság egyébként, de ismered a mondást: Az okos enged... engedd el, nem a te pénzed
Ezek a termékek nem azért adhatók el ilyen könnyen mert olyan bitang jók, hanem mert van mögötte egy olyan marketing, ami vonzza az embert. Ilyen a piac...[ Szerkesztve ]
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz imyourfriend #48869 üzenetére
Valószínűleg többször is érdemes rajta átmenni.
Én áttörölném egy száraz mikroszálassal, majd egy másikkal de már valami szert használva, majd végül IPA-val letörölném a maradék zsíros réteget ami esetleg marad egy 3. tiszta kendővel. -
z0d1@Ku$
senior tag
válasz koxkids #48857 üzenetére
Az nem rossz ár szerintem egy kombihoz. A vas gerebenes mosót én elengedtem már akkor is mikor a yaris volt meg. Azóta csak a stadion mellettihez járok a Hofherre..Bár egy ideje már ott sem voltam, elég drága lett.
A garázsos az autó, akkor rakass rá valami komolyabb védelmet. Van aki úgyszidja a Fusso Coatot, mintha maga a sátán lenne. Mondjuk ajánlani nem tudok helyette mást. -
z0d1@Ku$
senior tag
válasz rasotamas #48838 üzenetére
Megnéztem, szerintem már korábban is rátaláltam.
Fél óra? Kocsival lehet Onnan a 11. kerület ahol dolgozom, az 1 óra 15 perc (ha minden időben jön), vagy ahol lakom, 1 óra 20 perc. Nem mindenki dolgozik ám kötetlen munkarendben Persze kérek tőle is ajánlatot, de nem ő lesz az első. A képek viszont valóban magukért beszélnek. -
z0d1@Ku$
senior tag
Pesten belül esetleg ismer valaki olyan embert, aki szépen tud polírozni és ajánlaná is?
Nem vészes az autó, én csak kézzel mostam, viszont az előző tulaj nem. Illetve a lámpákat is kéne polírozni, de nekem nincs helyem, hogy nekiálljak, nem is vennék ezért külön gépeket és polírszereket. -
z0d1@Ku$
senior tag
Ecet-szódabikarbóna kettőst szokták ajánlani erre az esetre. Én esetleg még a csodaszivacsot is bevetném, hátha. Fb csoportokban semmiképpen se kérdezz be, mert ott 100% hogy lesz egy alvó ügynök, aki azonnal a vixi kendőket fogja ajánlani és észre sem veszed, de már 100db-os rendelésre buzdít.
-
z0d1@Ku$
senior tag
Filces dobbetétet mivel érdemes takarítani rendesen?Sajnos néhány helyen jobban belevannrakódva a dzsuva, amit a magasnyomású nem hoz le egyszerűen.
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz nebulo5 #48707 üzenetére
Ez mondjuk azoknak jó, akik maximum otthoni ablakpucolásra használnák, vagy évente max egyszer törölnek ablakot. 2200 forinr literje? Az enyémnek 5 literes tartálya van és 1 hónap alatt simán el tud fogyni... ez kb csődbe vinne.
chopin42: Auchanost veszek már évek óta mindkét autóba. Tökéletesen lehet azzal is ablakot mosni. De egyébként szerintem akármelyik lötty megfelelő erre. Nem ezzel kell tisztántartani a szélvédőt
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz Norbi14 #48590 üzenetére
Hát az úgy extra cumi. Ha mindenképpen meg akarod tartani, akkor én megpróbálnám óvatosan valami üvegkaparóval leszedni, hátha nem sérül az a carbon fólia alatta.Ha meg mégse sikerül, akkor lehető legjobban lecsiszolni, hogy viszonylag homogén legyen a felület, aztán mehet a telibefóliázás (ami lehet már annyiban áll meg, mintha visszaküldenéd --> instantwater ötletét pártolom )
[ Szerkesztve ]
-
z0d1@Ku$
senior tag
Ha visszaköltözünk a felújítás után, szeretném a tél előtt felpolírozni a kocsik lámpáit, első sorban a sajátomat, mert iszonyat karcos már.
Melyik az a nagyonalap gép, amivel fel tudom polírozni szépen?
[link] Ezt néztem, ez még pont beleférne a fájdalomküszöbbe. Most 50-60ezret nem adnék ki pl egy adbl/rupes gépért.
Mennyire ajánlott ez, vagy mindenképpen kell az, hogy excenteres gép legyen? Mi az előnye az excenteres gépeknek? -
z0d1@Ku$
senior tag
válasz zsolt19900 #48487 üzenetére
Ha a köröm is megakad benne, akkor az polírral nem jön ki.
Két lehetőséged van:
1. elemcsere
2. fólia. valami nagyon divatos karbonfólia, hogy racsénak meg drágának is tűnjön.
(szvsz az elemcsere igényesebb, de drágább) -
z0d1@Ku$
senior tag
válasz TheProb #48470 üzenetére
Ugyan csak görgőzésre, de én itt voltam, ők voltak legközelebb. Nekem is javítani kéne mindkét felniszettet, de nem biztos hogy ide vinném, mert egyedül dolgozik ha jól tudom, és már a görgőzés is 3 nap volt mire visszakaptam a kerekeket. A munkái alapján viszont jól dolgozik.
-
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz Fr3eWar #48418 üzenetére
Én a bőrt a kocsiban az ikea saját bőrtisztítójával takarítom. Bőven jó. Sőt kipróbáltam lakásban is a bőrkanapén, nagyon feltűnő volt a változás.
Egyébként meg úgyis személyes tapasztalat alapján lehet ezt legjobban eldönteni. Veszel egyet, elhasználod, aztán a következőnél majd eldöntöd hogy bevált-e és megveszed újra, vagy kipróbálsz valami mást. -
z0d1@Ku$
senior tag
válasz Brandynew #47052 üzenetére
Hát sajnos ha polírozni kell, akkor érdemes az egész elemet polírozni, valószínűleg el fog ütni annak az elemnek a színe. Meg azért polír és polír között is van különbség minőségben és árban is. De megpróbálhatod kézzel is esetleg, ha nem olyan mélyen marta meg. Sokáig fog tartani, de legalább fájni is fog utána az alkarod
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz newmoonlight #46993 üzenetére
Néhol kelleni fog egy kis színhelyes ecsetes hibajavítás, de előtte még egy mosás nem árt neki. Kicsit poros.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szólánc.
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Üzleti vita és megbeszélés
- Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest