- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Házimozi belépő szinten
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyal
tag
válasz
polonic #53200 üzenetére
Üvegre én két félét használok:
A Koch Gla hagy egy finom vízlepergető bevonatot, ezt használom a szélvédőre és az üvegtetőre is.
A másik pedig a Bilt Hamber Traceless, ennél hatékonyabb szerrel még nem találkoztam. Nem tudom hogy mit tesznek bele, de a Kwazar szóróflakonom szelepe nem bírta és beállt tőle. Autón viszont soha nem tapasztaltam, hogy bármit megmart volna. Arra vigyázok, hogy fényes műanyag felületre ne menjen.
Fontos még a kendő is, nekem a Liquid Elements Streakbuster jött be, nem drága és jobban boldogulok vele, mint a csoda karbon kendőkkel.
Egyébként egyetértek Jozsi252 - vel, nincs olyan, hogy egy márkán belül minden nagyon jó. Ezen a fórumon nagyon széles termékismeret és tapasztalat van, érdemes a többiekre hallgatni. -
jozsi252
veterán
válasz
polonic #53200 üzenetére
Lehet hogy a GYEON-nak nagyobb neve van mint az ADBL-nek, de olyan hatékony bogároldóval mint az ADBL Beetle Juice Squeezer még nem találkoztam. Pedig sok nagy márka termékét kipróbáltam. De mondhatnám pl. az ADBL-nek az üvegtisztítóját hogy az vált be a legjobban nekem.
Mindegyik gyártónak vannak jó és rossz termékei is. GYEON-tól én a Bathe+ , Wet Coat, Tar, Preserve termékeiket használom ezek nagyon jók.
De pl szállórozsdára már a Bilt Hambernek a Korrosol terméke sokkal jobb mint a GYEON-nak az Iron.
Ha van lehetőséged érdemes kipróbálni több terméket melyik válik be a legjobban. Nekem is évekbe telt mire kialakítottam egy szinte tökéletes listát hogy miből mit érdemes használni.
Sok sikert hozzá szép kocsi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest