Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Petyal

tag

válasz polonic #53200 üzenetére

Üvegre én két félét használok:
    A Koch Gla hagy egy finom vízlepergető bevonatot, ezt használom a szélvédőre és az üvegtetőre is.
    A másik pedig a Bilt Hamber Traceless, ennél hatékonyabb szerrel még nem találkoztam. Nem tudom hogy mit tesznek bele, de a Kwazar szóróflakonom szelepe nem bírta és beállt tőle. Autón viszont soha nem tapasztaltam, hogy bármit megmart volna. Arra vigyázok, hogy fényes műanyag felületre ne menjen.
    Fontos még a kendő is, nekem a Liquid Elements Streakbuster jött be, nem drága és jobban boldogulok vele, mint a csoda karbon kendőkkel.
    Egyébként egyetértek Jozsi252 - vel, nincs olyan, hogy egy márkán belül minden nagyon jó. Ezen a fórumon nagyon széles termékismeret és tapasztalat van, érdemes a többiekre hallgatni.

• jozsi252

veterán

válasz polonic #53200 üzenetére

Lehet hogy a GYEON-nak nagyobb neve van mint az ADBL-nek, de olyan hatékony bogároldóval mint az ADBL Beetle Juice Squeezer még nem találkoztam. Pedig sok nagy márka termékét kipróbáltam. De mondhatnám pl. az ADBL-nek az üvegtisztítóját hogy az vált be a legjobban nekem.
    Mindegyik gyártónak vannak jó és rossz termékei is. GYEON-tól én a Bathe+ , Wet Coat, Tar, Preserve termékeiket használom ezek nagyon jók.
    De pl szállórozsdára már a Bilt Hambernek a Korrosol terméke sokkal jobb mint a GYEON-nak az Iron.
    Ha van lehetőséged érdemes kipróbálni több terméket melyik válik be a legjobban. Nekem is évekbe telt mire kialakítottam egy szinte tökéletes listát hogy miből mit érdemes használni.
    Sok sikert hozzá szép kocsi! :R

Új hozzászólás Aktív témák