Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Megmenti a kevés VRAM-mal rendelkező VGA-kat a Sampler Feedback?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- 3D nyomtatás
- HTPC (házimozi PC) topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
kw3v865 #52937 üzenetére
Legközelebb ne így csináld mert feleslegesen kidobod a pénzed.
- A habfürdő arra van hogy fel oldja a szennyeződést, ha száraz felületre viszed fel akkor jobban megtapad mint a nedves felületen. Tehát nyugodtan hagyd ki az öblítést. (én a habozást is kihagynám)
- A samponos mosás az rendbe van, viszont utána nem kell öblítés hanem mehet egyből a cseppmentes öblítés.Ha tényleg rendesen fel applikált kerámiáról van szó amihez a felületet rendesen előkészítették akkor a habfürdő is totál felesleges. Szerintem következő alkalommal próbáld ki a samponos mosást illetve utána a cseppmentes öblítést. Nekem a kocsin nincs kerámia de enyémnél is bevált ez a módszer, amin meg van kerámia ott meg bőven elégnek kellene lennie.
Amikor itthon mosom akkor GYEON Bathe+ illetve GYEON Wet Coat-ot használok, nálam ez bőven elegendő bevonatot ad, nem kell több.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- E-roller topik
- Bitcoin topic
- Filmvilág
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256/8GB Fekete / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bezámítás! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest