- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Ilyen beviteli eszközről álmodnak a digitális művészek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
Én LG-t vettem, van hozzá távirányító is és USB csatlakozási lehetőség, így pendrive-ról lazán tudom hallgatni a zenét. De ami érdekes, hogy párszor megbolondult: felcserélődtek a gombok szerepei, nem lehetett hangosítani... stb. Ezt úgy tudtam orvosolni, hogy leszedtem az akksi sarut, majd később visszaraktam. Ez egyfajta rádió resetnek felel meg. A rádió többet nem hibásodik meg, mert már egy jó ideje szigorúan csak kikapcsolt rádió mellett indítok. De hogy témánál maradjunk azt is leírom, hogy pl a LED-es helyzetjelzőt is tönkre tudja tenni az indítás, ha akkor bekapcsolt állapotban van.
lsc: normál esetben is visszakapcsolgatok, csak sokkal lágyabban, ergo nem magas fordulatra érkezem, hanem közép alá.
A benzinfogyasztás meg szintén 0 ha a fékezés végén nyomod ki a kuplungot .
Ennek nem állítottam az ellenkezőjét.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - LG UltraGear 27GS75Q-B Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / G-Sync / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Zalman i3 Edge FSP 700W
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest