Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
Én LG-t vettem, van hozzá távirányító is és USB csatlakozási lehetőség, így pendrive-ról lazán tudom hallgatni a zenét. De ami érdekes, hogy párszor megbolondult: felcserélődtek a gombok szerepei, nem lehetett hangosítani... stb. Ezt úgy tudtam orvosolni, hogy leszedtem az akksi sarut, majd később visszaraktam. Ez egyfajta rádió resetnek felel meg. A rádió többet nem hibásodik meg, mert már egy jó ideje szigorúan csak kikapcsolt rádió mellett indítok. De hogy témánál maradjunk azt is leírom, hogy pl a LED-es helyzetjelzőt is tönkre tudja tenni az indítás, ha akkor bekapcsolt állapotban van.
lsc: normál esetben is visszakapcsolgatok, csak sokkal lágyabban, ergo nem magas fordulatra érkezem, hanem közép alá.
A benzinfogyasztás meg szintén 0 ha a fékezés végén nyomod ki a kuplungot .
Ennek nem állítottam az ellenkezőjét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem lesz Xiaomi 16
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Kuponkunyeráló
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Robotporszívók
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD vilbill, 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest