Hirdetés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
Én LG-t vettem, van hozzá távirányító is és USB csatlakozási lehetőség, így pendrive-ról lazán tudom hallgatni a zenét. De ami érdekes, hogy párszor megbolondult: felcserélődtek a gombok szerepei, nem lehetett hangosítani... stb. Ezt úgy tudtam orvosolni, hogy leszedtem az akksi sarut, majd később visszaraktam. Ez egyfajta rádió resetnek felel meg. A rádió többet nem hibásodik meg, mert már egy jó ideje szigorúan csak kikapcsolt rádió mellett indítok. De hogy témánál maradjunk azt is leírom, hogy pl a LED-es helyzetjelzőt is tönkre tudja tenni az indítás, ha akkor bekapcsolt állapotban van.
lsc: normál esetben is visszakapcsolgatok, csak sokkal lágyabban, ergo nem magas fordulatra érkezem, hanem közép alá.
A benzinfogyasztás meg szintén 0 ha a fékezés végén nyomod ki a kuplungot .
Ennek nem állítottam az ellenkezőjét.
Új hozzászólás Aktív témák
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Thule tetőcsomagtartós kerékpárszállító
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest