- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- Milyen videókártyát?
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hellsing
csendes tag
válasz Balázs24 #1391 üzenetére
Hi!
Az digitális kimenteről pár dolgot tudok tapasztalatból, jobb a hang mert nehezebben vesz fel ''zajt''. (minél jobb minőségű az analóg kábeled annál nehezebb észre venni a különbséget).
Egyszerűbb egy kábelt vezetni mint 3-at.
A digi kimente fogadásához digi bemenet kell, az hogy utánna az erősítő végzi a dekódolást vagy a hangkártya már csak ''fül'' teszt kérdése, amelyik neked jobban tetszik . (A geniuson van ilyen digi? Tudtommal nincs, se belsóő dekódere.)
Kábelezés függ a távolságtól is (hangkari erősítő), Szerintem geniushoz elég sima monjack-rca kábel (Sb livenál, zs-nél nem tudom hogy van). Vagy monjack-rca átalakító és rca-rca kábel.
A KX pont olyan mint amilyennek írtad, a kompatibilitás az ára. Jobban szól, de keményen kell setupolni, ha játékok közé tévedsz. Ha főként játékra használod szerintem nem ér annyit. (De ez csak az én véleményem, ne mvita miatt írtam).
Hangkártya proci leterheltség elég furcsa kérdés, mert hát amikor fullra hajtod a hangkari procit (bár ilyet még nem láttam), akor kezd el beterhelni a gép cpuja felé. Mivel azért ez cél proci nem hiszem hogy térhangzásos dekódolás megfogná. A másik inkább hogy a gép egésze hogy bírja a jel folyamok továbbítását. Tehát a hangkártya procija nem szűk keresztmetszett, azaz hiába tehermenetesítesz nincs sebesség növekedés. A másik a cél proci csak cél feladathoz nyúl, azt meg érdemes ráhagyni.
ÜdvAz amatőrök szörfölnek, én cirkálok a neten :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- AliExpress tapasztalatok
- BMW topik
- Milyen videókártyát?
- PR-Telecom
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Nikon SB-900 professzionális vaku
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest