Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• attilam

őstag

válasz Balázs24 #1394 üzenetére

Ki kell, hogy ábrándítsalak: Valószínűleg soha nem lesz EAX támogatás a kX-ben. Ennek nagyon egyszerű oka van: A Creative(r) jogi úton nem engedi.

• Hellsing

csendes tag

válasz Balázs24 #1391 üzenetére

Hi!

Az digitális kimenteről pár dolgot tudok tapasztalatból, jobb a hang mert nehezebben vesz fel ''zajt''. (minél jobb minőségű az analóg kábeled annál nehezebb észre venni a különbséget).

Egyszerűbb egy kábelt vezetni mint 3-at.

A digi kimente fogadásához digi bemenet kell, az hogy utánna az erősítő végzi a dekódolást vagy a hangkártya már csak ''fül'' teszt kérdése, amelyik neked jobban tetszik :) . (A geniuson van ilyen digi? Tudtommal nincs, se belsóő dekódere.)

Kábelezés függ a távolságtól is (hangkari erősítő), Szerintem geniushoz elég sima monjack-rca kábel (Sb livenál, zs-nél nem tudom hogy van). Vagy monjack-rca átalakító és rca-rca kábel.

A KX pont olyan mint amilyennek írtad, a kompatibilitás az ára. Jobban szól, de keményen kell setupolni, ha játékok közé tévedsz. Ha főként játékra használod szerintem nem ér annyit. (De ez csak az én véleményem, ne mvita miatt írtam).

Hangkártya proci leterheltség elég furcsa kérdés, mert hát amikor fullra hajtod a hangkari procit (bár ilyet még nem láttam), akor kezd el beterhelni a gép cpuja felé. Mivel azért ez cél proci nem hiszem hogy térhangzásos dekódolás megfogná. A másik inkább hogy a gép egésze hogy bírja a jel folyamok továbbítását. Tehát a hangkártya procija nem szűk keresztmetszett, azaz hiába tehermenetesítesz nincs sebesség növekedés. A másik a cél proci csak cél feladathoz nyúl, azt meg érdemes ráhagyni.

Üdv

Az amatőrök szörfölnek, én cirkálok a neten :)

Új hozzászólás Aktív témák