- BIOS frissítés
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Audacity - hangszerkesztés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Az FFmpeg-et nem lehet installálás nélkül "portable" módban használni az Audacity-vel valahogy?
(Amúgy az oka: a média lejátszó Box-om valamiért az AAC hangsávokat egy pár ms-es késéssel játssza le, így elcsúszik egy picit a hang a képtől. Ez nem tudom miért van, de nem lehet rajta a lejátszón igazítani.)
Köszi!
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
AAC hangsávot kellene AC-3-ba konvertálni a lehető legjobb minőségben. Milyen megoldást/programot ajánlanátok hozzá?
Köszi!
-
SunMount3r
nagyúr
A lényeg: van egy videó, ami 23.97fps-es és ennek a hangsávját egy 25fps-es videó megfelelőjébe kellene beleraknom. Tudom, hogy a hangnak elvileg nincs fps-e, de sebessége van, ami az adott videó fps-éhez van igazítva. Ezt tudja is az EAC3To, van rá külön Speedup (23.97->25) és Slowdown (25->23.976) kapcsoló.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #624 üzenetére
Megvan: az Input/Output format fül beállításait nem adtam hozzá a Command Line-hoz az EAC3To-ban. Így már AC3-ba megy a dolog. De jobban szeretném AAC-be, most ezt kellene valahogy beállítani az EACTo-ban, mert alapból nincs benne AAC kimenet opció.
-
SunMount3r
nagyúr
Tudom, hogy az Audacity is képes erre a "sima" konverzióra, de nekem 23.976->25fps-es gyorsítással kellene (amiben ott a fastup paraméter az EAC3To-ban), az Audacity meg nem képes erre, így 2x kellene konvertálnom, amit szeretnék elkerülni a legjobb minőség megtartása miatt.
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Nem Audacity-s speciel a kérdés, de releváns és most jobb Topic-ot nem találtam:
mp3 file-ból akarok AC3 konverziót csinálni EAC3To-val, de sehogyan se megy. Berakom a forrásnak az mp3-at, kiválasztom kimenetnek az AC3-at, rányomok a Run-ra, látszólag végigfut egy százalékos számláló, majd utána semmi, vagyis a konvertált file nincs sehol. A Log-ot nyomkodom, de nem mutat semmit. Próbáltam a sima GUI-val és az EAC3ToMore GUI-val is, de ugyan úgy semmi eredmény. Mi hiányzik ehhez?
Köszi!
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Videóhoz vágnék/igazítanék audio sávot, ami MPEG / MP2 / 48kHz / 256kbs-es Sztereó és .mka konténerben van.
FFmpeg telepítve hozzá, Import-al nyitom meg az .mka file-t és úgy rakja be belőle a hangsávot az Audacity magának. A kérdés nálam az, hogy szerkesztés után hogyan és milyen konténerbe és főleg formátummal Exportáljam a legjobb (tehát a leg veszteségmentesebb) minőségért? Mert kismillió van, rengeteg beállítási lehetőséggel.
Aki csinált/szokott csinálni ilyesmit, talán tudna valami tuti tippet adni?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BIOS frissítés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Tesla topik
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest