Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
kingabo
üzenetére
Hát nekem DVB-T - és késöbb majd valoszeg DVB-S is - felvevőnek kellene elsősorban.
A programozott felvételek, és esetleg a netes stream-elés (elérjem bárhonnan az adást, ahol van net, akár ha veszek megfelelő mobilt / PDA-t, azzal is) miatt kellene, hogy állandóan bekapcsolva legyen.
Mondjuk annyit nem vennék fel, de akkor meg elfelejthetem bekapcsolni stb., szóval így lenne a legkönnyebb.
Bár a netes streamhez lehet nem bírná az átkodást az atom (bár a kétmagos inkább), úgyhogy az lehet nem lesz, mind1.
De felvenni meg lehet megjelenítés nélkül is a jobb DVB programokban, így a prociterhelés kb. 0.
Viszont az ütemezés miatt állandóan be lenne kapcsolva.Ja igen tudom, a gsejt a legjobb fogyasztásban.
Az Ionnak az lehetne az előnye, hogy akkor közvetlenül azzal a géppel lehetne nézni is.
De ha nem, akkor meg berakok egy másik gépet csak nézésre (ha csak SD kell, egy P4-es is jó - bár DXVA-s AGP-s kártyával akár HD is; csak azok meg ritkák és ezért elég drágák AGP-ben), és mivel csak akkor kell amikor tényleg nézem is a TV-t (/felvett műsort), így nem lenne az olyan sok fogyasztásban.WD-TV jó dolog, de ezt azért nem tudja.
Médialejátszásra tényleg nagyon jó, de ez azért bonyolultabb kicsit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Használt Palladium G-Lab angol games billentyűzet / 12 hó működési garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- RugKing 4 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest