Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• atesss

addikt

válasz kingabo #4559 üzenetére

Hát nekem DVB-T - és késöbb majd valoszeg DVB-S is - felvevőnek kellene elsősorban.
    A programozott felvételek, és esetleg a netes stream-elés (elérjem bárhonnan az adást, ahol van net, akár ha veszek megfelelő mobilt / PDA-t, azzal is) miatt kellene, hogy állandóan bekapcsolva legyen.
    Mondjuk annyit nem vennék fel, de akkor meg elfelejthetem bekapcsolni stb., szóval így lenne a legkönnyebb.
    Bár a netes streamhez lehet nem bírná az átkodást az atom (bár a kétmagos inkább), úgyhogy az lehet nem lesz, mind1.
    De felvenni meg lehet megjelenítés nélkül is a jobb DVB programokban, így a prociterhelés kb. 0.
    Viszont az ütemezés miatt állandóan be lenne kapcsolva.

Ja igen tudom, a gsejt a legjobb fogyasztásban.
    Az Ionnak az lehetne az előnye, hogy akkor közvetlenül azzal a géppel lehetne nézni is.
    De ha nem, akkor meg berakok egy másik gépet csak nézésre (ha csak SD kell, egy P4-es is jó - bár DXVA-s AGP-s kártyával akár HD is; csak azok meg ritkák és ezért elég drágák AGP-ben), és mivel csak akkor kell amikor tényleg nézem is a TV-t (/felvett műsort), így nem lenne az olyan sok fogyasztásban.

WD-TV jó dolog, de ezt azért nem tudja.
    Médialejátszásra tényleg nagyon jó, de ez azért bonyolultabb kicsit...

Új hozzászólás Aktív témák