- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Projektor topic
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Akciókamerák
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
fekeandras
őstag
válasz
duffbeer
üzenetére
Nem, én azt kérdeztem: ,,Ez az integrált cucc olyan jó rajta?" CS-t 1280x1024ben játszom nem mindent lebutítva. Nem tudom ha egyszerre minden irányból beszaladna a képbe vagy 10ember akkor nem akadozna-e a játék. Egy HD4650 (gddr3) -ra gondoltam. Az elég keveset fogyaszt. De a relatív ,,nagy" fogyasztás sem lenne probléma mert általában 3-4hetente 1x, egy előre megbeszélt időben online játszom pár órát egy társasággal. Ezt leszámítva maximum PopCap játékok mennek + net + film. Ekkor amúgy is ki lenne szedve a vga nem is a fogyasztása inkább a hangja miatt. Erre a havi maximum 5-6 órára abszolút feleslegesnek érzem pénzt invesztálni egy normális játékgépbe + mellé egy alacsonyabb fogyasztású netezős gépbe is. Így viszont két legyet egy csapásra. Mindegy. Ez az alaplap szimpatikusnak tűnik. Már csak a dual ddr3 miatt is. Még meglátom, tavasszal ha nem lesz jobb alternatíva lehet beújítok egyet.
Köszönöm, hogy elmondtad a véleményed.

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Mesterséges intelligencia topik
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AliExpress tapasztalatok
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs