Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékes FEJhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szente
addikt
hali
elkezdtem rajta gondolkodni,hogy építek magamnak egy kisebb gépet.netezésre zenehallgatásra,meg akarok bele egy tv-tunert.kinéztem az intel D945GCLF alaplapot.hasonló árban van jobb megoldás(itx méretben)?olcsón szeretném meg úszni,de nem találtam sehol olcsón ilyen kicsi házat.akár lehetne használt is.lényeg,hogy 3,5 vinyó lenne benne,mert ez már adott.meg még a tápegységgel is gondba vagyok.lenne egy soma pc-s tápegységem,de azt bele lehet rakni egy ilyen kicsi házba?vagy lehet hozzá szerezni olcsón(4-5k körül)kisebb,esetleg passzív tápot?bocsi,de nagyon nem vagyok otthon a témában.
köszi
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű - INTEL Core i7-9700K 8mag 8szál max. 4.9GHz LGA1151v2 CPU processzor + UHD Graphics 630
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 5600 + ASRock B450M Pro4-F
- Intel I7-5960X
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 /// Számla + Garancia
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest