Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
-
MarioAna
senior tag
Akkor 2000. Ezt ki kellett próbálnom
.
-
MarioAna
senior tag
válasz
Bluegene #1988 üzenetére
Hát igen, már csak a szélzaj miatt is hangosabb. De pl: az én Xilence ventijeimet kézben tartva nem hallani ha megy, csak látni (házba beszerelve ez más, ott már a szélzaj hallatszik, de az sem zavaró). És elméletileg ez még nem luxus venti (pl: Scythe, Noisblocker stb.)
ugyanilyet vagy jobbat kapsz 3madáron, de mind1
így van, én is ezt mondom, a CoolerMaster az ár/érték bajnok szvsz. -
MarioAna
senior tag
válasz
Bluegene #1986 üzenetére
3db ventilátor is lehet halk, nekem 6db venti van a gépben, és nem hangos egyáltalán. A Lian-Li házak tényleg minőségiek, átgondoltak, viszont tényleg drágák. Én az ő helyében megnézném a CoolerMaster házakat, azok is vannak ilyen minőség, és sokkal olcsóbb, hűtés terén talán még jobbak
. A gagyi szót meg ne említsük a Lian-Li-vel egy lapon
.
-
MarioAna
senior tag
Na én meg hogy jártam: odaadtam tegnap havernak a pénzt gamepadra (Logi Dual Action), hogy hozzon egyet, mert úgyis jár be Nyír1re, erre reggelre nem meghalt az íróm? Mivel a pénzem meg elköltöttem, olvasó nélkül meg nemtok meglenni, eladtam a fekpadom súllyal együtt, így most holnap mek be DVD írót venni, meg TV-Tunert.
-
MarioAna
senior tag
-
MarioAna
senior tag
Az én konfigomon a Crysis 1280*960, minden high, 28-40+ FPS. De egyszer sem röccent. Egyenlőre tetszik a game, de az AI egy cseppet buta
.
Amit meg ma leműveltem ezzel a lap+proci duóval, azt hittem dobok egy hátast. De végülis a 3GHz meglett, és én ezt nem érzem kevésnek még Crysis alatt sem. Majd lehet nézek egy veryhigh-ot. Kiváncsi vagyok az FPS-ekre.
-
MarioAna
senior tag
Én meg már 3. napja tölt.... (izé várom a futárt
) a Crysist, remélhetőleg ma már ki tudom próbálni, megvallatni a gépet. Holnap meg hajnal
fél 10-re menni kell meccsre, egyszer felrúgom azt az illetőt aki délre legnagyobb melegbe szervez focimeccset
. Szóval ma sem tudok kockulni hajnalig
.
-
MarioAna
senior tag
válasz
Bluegene #1893 üzenetére
Jó is az az Ultra de 32-ért már inkább a 4850
. Gondolom ezzel egyetért mindenki, csak az elvakult nV fanatikusok vesznek g80-at. Haver is most akar venni még1 8800GTS-t (640mb, g80) a mostani mellé SLI-be. Hiába mondom neki, h inkább vegyen 4850-et, vagy inkább egy új nV-t (9800GTX pl) ő ragaszkodik az SLI-hez
.
-
MarioAna
senior tag
Jaj már elfelejtettem ezt a topikot, majd nemsoká jövök ám a Gainward 4850 tapasztalatokkal
.
-
MarioAna
senior tag
válasz
Bluegene #1426 üzenetére
Nem adok én el semmit, csak most hogy behalt a monitorom, még arra is el fog menni kb 35k. És jelen állapotban 470Ft-os tőkével nehéz lenne belevágni egy HD4850+monitor ügybe
. Azért mondom, hogy karácsony, mert júliusban születésnap, ott kb: 20k-val számolok, utána meg karácsonyig nincs ünnep -ergo nincs pénz
.
haxy27: én ezen elgondolkoznék, kb: HD2600XT szintjén van, és 13-14k-ért újonnan nem veszel jobbat. Használt az más tészta. -
MarioAna
senior tag
-
MarioAna
senior tag
Ja hééé. Most leltem rá erre a topikra, Ati fan/tulaj vagyok (nem ventilátor, hanem rajongó
). Most egy X600-at nyúzok, előtte AGP-s X800GTO-m volt, mától pedig HD4850-re gyűjtök
. Na mostmár lehet "szektásodni"
Aktív témák
Hirdetés
- Remek áron Hp Probook 440 G10 /I5-1335U/32 GB RAM/512+256 GB SSD RTX 2050/FHD/IPS
- Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- PEAK DESIGN Everyday Sling 6L v2
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest