Aktív témák
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #36001 üzenetére
Esetleg mi is erthetjuk?
-
pckownz
őstag
(most varom EarL kiborulasat )
-
subaruwrc
félisten
-
subaruwrc
félisten
kurvanagy tudomány kell hozzá, hogy megnyomj egy gombot..
-
- = Zk = -
félisten
nah, vagyok
péterem.
nekem mind1..csak hozzád kerüljön a sorozat végén...jah, ezt ki látta?
egy kedves NŐ ismerősőm küldte. hát nem édes[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #36010 üzenetére
hallod, ez nem mond hülyeséget.
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #36011 üzenetére
ez nagyon butális
lefőttem, mint a kávé xD" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
westcoastog
veterán
úgy néz ki a tv műholdvevőnek kaputt van, ez az, lehet menni a thomeba.
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #36013 üzenetére
csókoltatom Őket....
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #36014 üzenetére
úgy néz ki a simkártyát tiltották le a vevőmben, mert kicseréltem az apám set top boxában lévő sim kártyát az enyémre és nem jó, de mi a búbánatért tiltották le? tegnap lett a szerződés meghosszabbítva.
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #36015 üzenetére
intézkedés után okosabbak leszünk
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #36016 üzenetére
pontosan...
-
I'm Jocc
tag
Jocc bringázik
[ Szerkesztve ]
Never give up, NEVER BACK DOWN!
-
- = Zk = -
félisten
-
westcoastog
veterán
nah félóra múlva újraindítják a cuccost..
-
törölt tag
válasz westcoastog #36021 üzenetére
Ez már észveszejtő gyors ügyintézés!
-
I'm Jocc
tag
válasz #19617792 #36020 üzenetére
Nem, nem estem... Midenki mondja hogy nem hiszi el meg hogy mutassam meg... Mit olyan nehéz ezen elhinni? Sokat egykerekeztem, egyszercsak jött a gondolat, hogy mi lenne egykézzel, utána mi lenne egykéz-egyláb és összejött és elég jól is megy. Múltkor mondom elengedem másik lábbal is, és úgyis gurultam azért Csak 1 kézzel fogtam
-
- = Zk = -
félisten
vót má?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
I'm Jocc
tag
válasz - = Zk = - #36025 üzenetére
XDDDDDDDDDDDDDDDD: Neeee ez adja Olyan kéne hogy T-réfa röhög veled a világ vagy valami ilyesmi.
-
- = Zk = -
félisten
válasz I'm Jocc #36026 üzenetére
nem megy, mert Téééé..és nem Trééé
bár van benne valami...trémobil és stb xD" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
I'm Jocc
tag
válasz - = Zk = - #36027 üzenetére
Igaz Hát felénk van ilyen is hogy T-rabant, T-raktok, meg ilyenek
Jajj... ma megalkottam lyukas órába az X-TRAKTOR fogalmátXDDNever give up, NEVER BACK DOWN!
-
- = Zk = -
félisten
válasz I'm Jocc #36028 üzenetére
ééédes istenem ...
és az milyen, már ne is haragudj?
ha már megalkottad, vesd írásba.. hajrá
neeeem xDD[ Szerkesztve ]
-
I'm Jocc
tag
válasz - = Zk = - #36029 üzenetére
Leírhatatlan X-faktor után muszáj volt jönnie...
A bringás az fail
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz I'm Jocc #36030 üzenetére
ja értem
ezen de beszartam
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #36031 üzenetére
XDDXDXDDD
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
meglesem austin powers 3 fergeteges filmjét
-
westcoastog
veterán
na én szerintem elkezdek spórolni egy faja kis senheiser fejhallgatóra, meg kerítek egy genius sp hf 3000-et, a mostani kommersz 5.1-et meg az audigy-t száműzöm.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #36037 üzenetére
nekem is kéne valami fejes a laptophoz...
legunkább ami kiemeli a mély, basszus hangot..hmm" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #36038 üzenetére
most egy jó 2000 forintos ms tech-ről nyomatom, be kellett ragasztószallagoznom a hangszórók fölötti részt mert a hajam mindig beleakadt és húzta, azonkívül mindig szétesik, egyszóval fos. Az 5.1-emen sem egy nagy élvezet zenét hallgatni.. na meg azért kéne egy headset mert lassan rászokok így zenét hallgatni, már voltak bent hogy hangos a zene..
-
westcoastog
veterán
Jóéjt mindenkinek, véégre alhatok ameddig jólesik.
-
- = Zk = -
félisten
qrva élet
ismét 1 nap minusz
-
WesTM
őstag
Sziasztok!
Visszaolvasni most nincs erőm, fáradt vagyok kissé.
Másrészről bebaxtunk, mint az albán szamár.
Az ilyen esték jelentik nekem az élet egy nagyon jó szeletét. Régi barátokkal, egy kedves helyen, igazi jászberényi hangulatban eltölteni egy tökéletes estét. Erőt adnak újra, és újra. Ez a nyugodtság leírhatatlan nekem. És semmi többre nem vágyom. Remélem itt öregedhetek meg.
Egy zene, ami a ma estét számomra megkoronázta:
Egyszerűen gyönyörű. Imádok ilyenkor élni.
Reggel visszaolvasok.
Jó éjszakát mindenkinek!
u.i.: Drága Zk BARÁTOM sose búslakodj, 1 nappal közelebb vagyunk ahhoz, hogy újra találkozzunk. (L) Mi mindig szeretettel várunk.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
törölt tag
válasz westcoastog #36037 üzenetére
Nagyon faja a Genius 3000A, elég erős és szép hangja van. Sennheiser fejesből leginkább a HD202-t tudom ajánlani, megéri az árát, tud nagyon hangos lenni és erős mélyei vannak. Az én kis 2.1-em is kezdi már megadni magát, de 6 éve megvan, ahhoz képest még egyben van.
(#36038) Zk: Sennheiser HD202, annak elég ütős mélyei vannak.
(#36044) Zk: Ez mi is akart lenni?
-
törölt tag
Na végre működik újra az MSDNAA, megint lehet két új kulcsom a 7-hez.
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #36046 üzenetére
juhúúú ...
mi van?szerk: olyan fejese van bádogembernek is, igaz?..
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #36047 üzenetére
Bádogembernek HD201 van, nála is elég komoly basszusokat nyom a fejes, de asszem neki van hozzá valamilyen erősítő. A HD202 alapból erősebb.
MSDNAA. Ingyen lehet egy rahedli eredeti MS szoftverem, ezek, listából lehet válogatni.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #36048 üzenetére
áhhh, akkor megvan mire spórolok
jaaah, értem már. jah, nem is érdekel....
Aktív témák
Hirdetés
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest