- DUNE médialejátszók topicja
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házi hangfal építés
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
törölt tag
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #21601 üzenetére
igen. az volt...
olyan volt mint a margitsziget...a víz körbefolyta, és sehogysem tudta elmosninext, earl:igen, ez is egy előny
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #21602 üzenetére
Ennek inkább örülj, legalább nem vágott vissza a cucc.
-
Varoz
addikt
válasz subaruwrc #21590 üzenetére
Szép!
Zk, EarL: Ti is szép témát találtatok.
Írtam a dízeles témához.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #21602 üzenetére
Nincs is rosszabb akkor, mikor a WC alján nagyot csobban a cucc, éppen elégedetten ülnék, élvezném, hogy kiraktam a kábelt, erre visszavág és felugrok mert hideg. Bár egy-két kocka slozipapírral enyhíthető a becsapódás.
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #21605 üzenetére
kösz. ez kellett mára:.....
varoz: hát igen...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
Sziasztok uraim!
25cm-nél hagyta abba a havazást a dolog, tököm ki van már, pláne hogy jövő hét utáni héttől mondja a tavaszt, ha ez lejön a zagyván, elég durva árvíz lesz...
Zk barátom, ha pedig hazajössz, nem hotelben stb. NÁLUNK! fogsz szállást kapni, sőt, szerintem még egy bográcsozást is megejtünk!
Mai téli programoknak eleget tettem, hólapátolás, szánkózás, hóember építés megvolt, köszönöm erre a télre szeretném befejezni.
MÁS: Rohadt Bad Company 2 BETA key-t az úr istennek sem tudok szerezni, hát tisztára széb@sz az ideg.
A kaka témához pedig....
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
-
No-kia
addikt
kij ó hivatalos levélben? a német nyelvet akarom leadni, és kéne vmi sablon szöveg, ok: csoport létszáma nagy, angol nyelvvizsgára való felkészüléstől veszi el az időt, vamit dobjatok már össze pls, csak vmi 2-3 sorosat thx
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
Yup-yup
csendes tag
válasz No-kia #21612 üzenetére
Cimborám !!
Bennem és Petiben most emberedre akadtál12 éve tanuljuk ugyanis a német nyelvet , 5től 8adikig tagozaton voltunk heti 5 órában tanultuk azt a szart, de javarészt vertük a fejünket a falba : akié nagyobbat szólt az nyert
szóláncoztunk , ökörködtünk, és 45perc alatt azóta sem röhögtem annyit ... ott állt össze PetiMarcigabi nagy trióó meghatározó volt
Gimiben meg első nap szintfelmérő : Petivel egyetemben 50 pontból 15 öt értünk el így felvételt nyertünk a kezdő csoportba...azóta sem csináltunk semmit 4 évig
üzenem a tanárnak , hogy a Német egy rakás fos geci egy nyelv
a mostani tanárunkról meg csak annyit : Berény 10edik csodája közé sorolnám se nem nő se nem férfi se nem menyét se nem egér ... de valami végtermék érdemes megtekinteni, de ne dobáljátok meg mogyoróval jó igényesen[ Szerkesztve ]
gabi vagyok
-
Yup-yup
csendes tag
válasz No-kia #21614 üzenetére
Kedves babinéni : CSŐŐŐőŐőŐŐŐ
Baszod idén egyszer nem találtam a német könyvem - ez szeptember első hetében volt - azóta nem is kerestem se füzet, se lófasz , mindig más házit írok német órán, egy betűt se jegyzetelek , zenét hallgatunk , Petivel Brünot nézünk ... és hanyasért feleltem majdnem félévkor ?
5ösgabi vagyok
-
No-kia
addikt
jaj még nem is dicsekedtem, a mi osztályunk elérte a Neumann történelmében a legrosszabb átlagot: 3,74, rózsákat az öltözőőbe
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
- = Zk = -
félisten
nem mondok mostmár semmit.
harcra kész vagyok.....várom a holnapot.....
remélhetőleg mire ti keltek, én már bőven úton leszek..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Yup-yup
csendes tag
válasz - = Zk = - #21622 üzenetére
Papikám Jó utat néha azért gondolj ránk a Felhők felett
gabi vagyok
-
westcoastog
veterán
-
pckownz
őstag
glhf
Szép kocka szöveg, de ha nem értenéd, tömörfém barátod elmagyarázza -
pckownz
őstag
Ehh azt hittem tényleg jódolog ha az ember tud szeretni valakit. Most rájöttem, hogy ezt hívják nyomornak.
-
WesTM
őstag
Gabi bazeg: sírok a röhögéstől! Súlyos elmebeteg vagy még mindig...
Jah és We KAN Change
[link] - Ez alatt a vidi alatt ami szól nagyon odabasz, csk fingom sincs mi a szám címe.
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz Yup-yup #21636 üzenetére
ez sajnos így igaz.
Bár most minden korosztályban utazunk!Sőt most képbe került, hogy lefoglalom magam egy csajjal...
Minél többet iszok, annál jobban látom.EPIC, de vidi végén ott a szám címe:
Mt Eden Dubstep - Sierra Leonewestcoastog:
Én a felejts el, és anyázd a folyosón módszert tolom, és nagyobb örömet okoz mint a matiné szombat reggel.[ Szerkesztve ]
-
Yup-yup
csendes tag
válasz westcoastog #21637 üzenetére
Én is nehezen fogadtam el sőőt kurva nehezen nagoyn küzdöttem ... de nem lett csak annyi eredménye, hogy rájöttem mennyi ember áll ki mellettem és hogy igazából milyen jó is nekem itt a Földön
De ezen csak te változtathatsz el kell határolódni csak keményen
gabi vagyok
-
- = Zk = -
félisten
válasz Yup-yup #21629 üzenetére
" éjjenek a vizuális típusú emberek "
szombaton reggel a gépen azt vizualizáltam magamban folyamatosan, hogy úgy megb**sznám az egyik "sztyuárdeszt", hogy megtanulna visszafelé beszélni szuahéliül is. ...
....Többieknek meg nagy ölelés....
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz westcoastog #21640 üzenetére
Így van, ez a beszéd. Aki megérdemli hogy törődj vele, azt észre fogod venni.
(Pont én pofázok, aki nagyon nem veszi észre az ilyeneket! )
Zk: Vedd fel légyszi telóra!
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
válasz Yup-yup #21636 üzenetére
Öccse van, azt kössz kihagyom
(#21634) nixx-21
Az, hogy a csaj engem hülyített pár héten keresztül. Szebbnél szebb elképzeléseim lettek, aztán mindez összetört. Legjobb barátomnak mesélte el, hogy nem akar tőlem semmit. Így kellett megtudnom.Vagy a másik variáció, hogy nem hülyített, hanem egyik napról a másikra vala(k)mi megváltoztatta a véleményét.
-
nixx-21
őstag
válasz westcoastog #21640 üzenetére
jesszusom xD
ez azutolsó mondat padlóra küldött
pck: uhhhh nem jo érzés nagyon tré tud lenni.... és fix h nem akar már semmit? vagy csak aztmondja de nem azt mutatja...?!
[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
viszek fényképezőgépet
7,1-es Canon.......mod: mit videózzak? az eksönt vagy ahogy beszél visszafelé?
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #21645 üzenetére
Egész estés filmet kérek!
-
Yup-yup
csendes tag
válasz pckownz #21643 üzenetére
öcsi nem pálya
hát sosem fogjuk megérteni a női elmét ... lehet a női agy csak egy mítosz
a legjobb barátnak beadni a 'nem akarok semmit ' dumát meg igen gyáva dolgoVannak csajok akik arra buknak ha le se szarod őket ... én tálcán kínáltam magam - a szívem diktált - a tökömet meg az agyamat ki is kapcsolva ... ez egészségtelen NAGYON
komolyan mondom ha le se szartam volna még ő jött volna utánam ...
érdekes mióta néha chatelek a nővérével azóta folyamatosan nézi a myvipemet
Akkor nézted volna amikor még szerettelek bassznád meg :@ - Senki sem pótolhatalan új év van srácok
kb ennyiZK: toljad a sztyűárdeszeknek
[ Szerkesztve ]
gabi vagyok
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #21645 üzenetére
nem is tudom, szerintem a visszafelébeszélést
(#21642) WesTM
én észreveszem a jó nőket, csak azok nem látnak engem
(#21644) nixx-21
máshol nem így van? -
- = Zk = -
félisten
ehh...
national geographic-on lesz, mint "ismeretlen állatok párzási szokásai" ...olyan leszek, mint a varrógéptű dévid ettenbóró lesz a narrátorom....
Péterem ösmered?G-Man:nyugalom ha lesz rá lehetőségem, biztos meghágok pár lánykát...
nem érdekel, hogy néznek ki.
persze lesz egy határ, de 2011 január még messzevan
651: csérbe elsírom majd magam ahol épp vagyok[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- DUNE médialejátszók topicja
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- További aktív témák...
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs