Új hozzászólás Aktív témák
-
laca000
őstag
Most jött el az a pont,hogy meguntam,ÜNNEPELJETEK!De az eszesebb fajta csak beruház végül egy konzolra!Az folyamatos játékélmény,nincs hardver csere-bere évente!
Örüljetek s ünnepeljetek mint abban a béna ACE VENTURA 2-ben,tudod-amikor a Buddhista papok pezsgőt bontottak Ventura távozásakor!
De jövő ilyenkor amikor én a COD5 vagy 6-tal-mindegy is-majd 1080p-ben nyomom,majd nézz magadba a 10. hardvercseréd után-hogy mennyit is költöttél valójában a gépre!
szerintetek Bill bácsi miért nyomja annyira a Consolt,az emberek többsége már rájött?!
Azért elgondolkodtató nem?
Sokkal jobb.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz hakos1987 #34485 üzenetére
Látom,értsétek már meg,hogy ez az egész procilimit-mizéria csak üzletpolitika.
Folyamatos játékot nem nagyon fogsz kapni pc-n.ha meg azt hiszed naív vagy!
Eltúlozzátok a processzor jelentőségét a játékokban.Mondtam már egy egymagos proci is képes kihajtani egy 3850-essel a játékokat,nem éredekelnek a mérési eredmények,láttam.
A mai elérhető videókártyák,persze ha az egész beruházást nézem a géppel eggyütt akkor abszolúte nem képesek azt az eredményt kihozni 1080p-be mint a KONZOL!
Nem beszélve a képernyő méretéről!106cm!!!!
Tudod hogy néz ki a COD4 X-Box 360-on 1080p-be?!
Elfelejtenéd a géped apu!lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
Hogy az első sexuális-mert így kell írni- élményed mikor volt az engem nem érdekel,de biztos guszta volt.
Nyugodtan törölhetted volna ezt a hozzászólást legalább nem fojsz bele...lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz hakos1987 #34483 üzenetére
1.A 3870x2 VGA-d nem ér annyit mint a 4850-es!
2.Nem beszélhetünk procilimitről egyenlőre amíg a játékok fele sem használja ki a 2 magot.
3.A proci jótékony hatása egyértelmű,mert még a hülye is tudja,hogy minél nagyobb annál jobb és ez nem számít "szakmai tanácsadásnak"
4.Elegem van az amatőrködésből meg a "mindent meg tudok magyarázni" hozzászólásokból,ezek offolják szét a rovatot
5.Örüljetek magatoknak,hogy mindent tudtok,biztos jó nektek
6.NEKED mi közöd ehhez az egészhez?lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz katt777 #34478 üzenetére
Kurvára unalmas,hogy állandóan belepofázol mindenbe,ki vagy te itt,a fórum üzemeltetője?
Mindenkinek megmondod a tutit te szerencsétlen és akkor úgy gondolod milyen nagyon okos vagy?Vagy mi?
El tudom képzelni,ilyen kis hülyegyerek lehetsz aki otthon még a nagyit is kioktatod a lekvárfőzésről.Nem pofozott még fel?
Szállj már le erről a procilimit témáról,ha olyan kva okos vagy akkor húzzál ki a Microsofthoz dolgozni!
Letojom ha bannolnak te barom,nekem nem létszükséglet ideirogatni!
Csak már nagyon unlak.Szállj le rólam kecsege-kócsag!
Nem érdekel mit gondolnak a többiek..lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz katt777 #34478 üzenetére
Na ha abbahagyod a személyeskedést tényleg beszélgethetünk de csak amikor már nem vagy elKATTanva!Nagyon unalmas egy figura vagy,kinek képzeled magad?Emlékeztetsz az egyetemi matektanáromra,az volt ilyen okostojás,azt hitte mindent tud és jóelőre megfejtette már az univerzum rejtélyeit...
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
-
laca000
őstag
válasz katt777 #34474 üzenetére
Ebben igazad van.De például én vettem a fáradtságot és elmentem pestre eladni a régi platformomat.Ott vannak a barátok is,hiszen a baráti köröd-gondolom- azért javarészt neked is PC"őrültekből áll"!
Meg kell próbálni...lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz katt777 #34469 üzenetére
A kihajtás és a zökkenőmentes futás közötti különbség megtalálható a pénztárcában és csak azután a gépben.Körülbelül ennyi a különbség....
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
-
laca000
őstag
Na,akkor rákötöm a 106-os LG tv-re az X-box-ot!Beteszem a Ninja Gaident,szórakozom Mr.Processzorlimit!1080p-be nem lesz olyan szar.Aztán nyomatok egy kis Cod-ot,s utána pedig,csak-hogy még jobban felborzoljam a kedélyeket Soul Calibur 4-et játszom.Aztán Fifa Street majd The Darkness következik.
Te KATT!Ezeket a játékokat elviszi a géped?
Ja 90%-a nem létezik PC-re?
Bocsilehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
Kedves KATT az illúziókat meghagyom neked!
Feküdj be a gépházba és aludj egy jót a rendszeredhez gyenge videókártyáddal!
Több ezer embernek adsz tanácsot?Pfffff....AZTA,és mondd,
ki látta,hogy azok úgy is vannak?lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
Egen.Sokan ott értenek félre,hogy azt hiszik annyira kevés lennék-hogy nem tudom mennyire van összefüggésben a processzor a videókártya "kihajtásával"-akkor már fogalmazzunk így.
De itt nem erről van szó.Sokkal inkább arról,hogy amit lehet azt egészen addíg amíg nem muszály nem is kell kihozni belőle.Ha majd jönnek a sok csodát ígérő 10.1-es gámák,nosza bele lehet ugorni egy proci-cserébe,mert addigra már újabb 20 eurót esett az ára.Ezek az x2-es kártyák pedig melyekből idő előtt jól bevásárolt mindenki semmit sem fognak érni jövő ilyenkor.Teljesen felesleges a beruházás,esztelen.
Tisztelt OLLI!
A haverom képéről meg nem fog lefagyni a mosoly,mert ilyen World In Conflict-okkal nem játszik,nem köti le!De ha már itt tartunk,elég gáz-hogy egy stratégia-marhasághoz erős proci kell megjeleníteni a hangyányi embereket,a borsónyi házakat meg a bogyógyűjtögetőket.Egyszerűbb motorral is meg lehetne oldani.A srác nem vesz 17-colos monitort mert már előzőleg beruházott a marha 100.000-ért egy Samsung 19-esre.Persze azóta már bánja.Mehetett volna-s ebben igazad van- egy processzorra,ha nem telhetetlen.Dehát melyikünk nem maximalista?
Hogy szánalmasnak fogalmaztam ezt az egész pc ipart?
Ezért nem tudok elnézést kérni.
Előbb kérjen a Microsoft a 64bites félresikerült Windows-jáért...lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
Én azt látom a tesztjeimben,hogy ha valaki akar akkor majd cserél procit nagyobbra,de amíg nem muszály addíg nem kell.Magyarország nem a milliomosok hazája,hogy dobálozhassanak az emberek pc-re százezreket évente.Amíg elmennek a játékok mi a fenének váltani?Nincs benne ésszerűség!Nem sokaknak van kerete 60-100.000-es monitorokra,nem beszélve egy új gépben rejlő kiaknázandó lehetőségekről.
Ostobaság azt hinni,hogy egy játék csak 1650-ben élvezhető és játszható,sőt továbbmegyek,egyszerűen sznobizmus-és tragikus az is,hogy meghülyítenek embereket két meg négy magokkal a hardveren,mi jöhet ezután?Az egész számítástechnikai ipar szánalmas és lejáratja magát.A béna pc-s honlapok meg újságok elhitetik a kisebbrendűségi komplexusban szenvedő megalománokat,hogy neked a nagy kell meg a mégnagyobb!Azt a francokat!
Ennél már csak az szánalmasabb ha valamelyik kishitű beveszi ezt a maszlagot és egyre nagyobb és nagyobb összegeket fektet be hardverekre!Az eszetlenje megtollasítja a gazdag és pökhendi vállalkozokat kik a kezeik dörzsölgetve vigyorognak az újabb palimadáron!
Ez nem dühítő hanem szánalmas....
Ultra-Mega-SZÁNALMAS!
Akinek van esze értilehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
KEDVES KATT!
Most érkeztem meg egyik haveromtól,gépe paraméterei:3000-es EGYMAGOS PROCI,HD 3850 Sapphire,2gb 667mhz ram,noname 450w-os táp,tehát össze vissza ez a gép összedobálható úgy kb.50.000 ft-ból.Nem nagy beruházás,eddig egyetértünk.Gondolom...
Hát nekiláttunk az új VGA és a rendszer tesztjéhez.
Eredmények:
Grid:1280X1024,minden maxra beállítva,élsimítás is!A JÁTÉK AKADÁS NÉLKÜL MEGY!
Ugyanez a COD4 8X-os anizotrópikus szűréssel!!!
MOHA Airbornegyanez!
Crysis?
1024X768-Fullosan és élvezhetően megy a gáma!Persze magasabb felbontásban szebb lenne,mint nekem a 4850-esemmel,élsimítással együtt,de GYÖNYÖRŰEN fut,mondom-akadás nélkül!
Akkor a kérdésem!
Miért is fogná vissza akár ez a kis egymagos proci a videókártyát?Ezt a processzort már 3.000 ft-ért megveheted,ha egyáltalán még kapni...
nem szenvedünk kissé egy kis megalomániában?
Minél nagyobb proci meg x2 kártya ecetera,ecetera?
Miért kell olyan tanácsot adni valakinek,hogy egy 4400-as processzor nem fogja kihajtani a 3870-est?Úgy érdekelne...
Ennyit arról,hogy ki mennyit ért a számítástechnikához!Tudod?
Tiszteletemlehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz FeRRaR1 #34101 üzenetére
Szerintem meg Sapphire-t ne vegyen!Havernak most szállt el a hűtés rajta,elég kellemetlen.Sípolt mint bíró a spotmeccsen aztán Ámmenn...
-
laca000
őstag
válasz Lacpac #34107 üzenetére
Hát a registry-kotorászás nem sokszor jár eredménnyel-távolról elkerülöm az ilyen reg-pucoló alkalmazásokat,jót még nem tettek a géppel az biztos!
Új windows persze-hogy nem kell az új vga után,de azért a "3. alaplap, 4-6 proci, 2. vga" után azért illene egy reinstall nem?lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
Lecseréltem az egész gépemet,a franc fog itt bénázni AGP-ben tovább,az alkatrészeim elkeltek és vettem a masinába egy GAINWARD HD 4850 PCI-e-t!
Valakinek van ilyen karija?Mi a meggyőződése tapasztalata?KösziUI:A gép olyan csendes,hogy sokszor már azt hiszem ez nem lehet igaz!A Crysis 1280X960-ban maxon megy-bár eddig csak 2X-es élsimítással próbáltam!De megy az feljebb is...
-
laca000
őstag
Egy másik probléma!
A régi 1950pro-val 512mb nem fordult ez elő.
A BIOS-ban ha változtattam a videókártya beállításait:32mb 64mb 128mb 256mb,nem volt semmi baj.Viszont a HD 3850-esnél ha ez az érték nem 32mb-ra van állítva akkor kivág a gép kékhalállal MEMORY MANAGEMENT-re hivatkozva!
Köszilehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz katt777 #33505 üzenetére
De igen van DFI perem!Franc se gondolta volna,hogy az nem kell rá.Nem tudtam és mint mondom,felszerelési útmutató nélkül-mivel csak egy kis cetli járt a hűtőhöz s alkatrészeihez- ezekszerint nem lehet feltenni csak úgy józan-paraszti ésszel!
-
laca000
őstag
válasz katt777 #33503 üzenetére
Azt hiszem rájöttem,Magyar fórumokon nem találtam semmit de egy Britten igen:
"Installing the Vapochill Extreme performance onto the DFI NF4 SLI-DR motherboard wasn’t entirely trouble free. It wasn’t possible to get the VC Micro to make full contact with the CPU. This is a known problem and there is a solution on the Asetek webpage. You simply remove the DFI retention bracket and mount the Vapochill micro without it!"
Tehát mivel nem illeszkedik a cooler pontosan bele az aljzatba,le kell szedni,el kell távolítani a processzor körül található műanyag peremet!!!!-és így kell installálni,így kell felcsavarozni!
Igenám,de ez sehol nem volt leírva,hogy hogyan kell felrakni,csak az-hogy milyen kábelek találhatóak a hűtőhöz!Ezt nevezem én szaktanácsadásnaksináld paraszt ahogy tudod...lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz katt777 #33493 üzenetére
Nem tudom,miképpen lehetne másképp rögzíteni?Szépen és körültekintően felfogattam a hűtőt!Nem csak a felszerelés előtt hanem utána is rendben volt a rendszer.A VGA-t a cooler beszerelése előtt eltávolítottam és aztán illesztettem vissza rendben,módszeresen.A ram-ok nem mozdultak el.Én inkább megint a kis béna noname 500w-os tápomra gyanakszom,hogy nem tudja leadni a kívánt teljesítményt,a procihűtő tápcsatija már sok neki.Igaz az is viszont,hogy mindkét írómat lehúztam és ennek ellenére sem ment a windows,miután felállt,lefagyott.
-
laca000
őstag
Direkt 64 bites AMD dualcore-ra csinálták,legalábbis ezt a szériát,hát ezért nem értem...
-
laca000
őstag
Áh!Kizárt,hogy ne bírná el a 4.2-es procit,utánaolvastam és 5.000-felett is vinnie kell!
-
laca000
őstag
Sziasztok!
Nem vág szorosan a témába,de azért írok nektek,mert már megint problémám van és itt legalább válaszolnak az emberek!
Vettm a procimra egy VAPOCHILL MICRO EXTREME PERFORMANCE hűtőt:http://209.85.135.104/search?q=cache:hxJAitmlk90J:prohardver.hu/teszt/extrem_otos_kulonleges_processzorhutok/asetek_vapochill_micro.html+vapochill+micro+teszt&hl=hu&ct=clnk&cd=2&gl=hu&lr=lang_huA problémám,hogy beszerelés után a rendszer betöltése után ha felállt a windows és bármit akarok csinálni,a gép kékhalállal kifagy!
Hátha tudtok tanácsot adni,köszi!lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
Hát nem egészen!Egy normál katódsugárcsövesen olyan homályos az ikonok alatti felirat mint amikor tíz koktél után kinéz a fejéből az ember s azon felbontást sem tudsz állítani,iletve tudsz,de semmit sem jelent!
-
laca000
őstag
Ha meg nem az akkor keress egy DISPLAY RESOLUTION opciót!
-
laca000
őstag
Katódsugárcsöves TV-n nincs mit korrigálni...
-
laca000
őstag
Örülök,hogy sikerült,senki sem nézett bénának,vagy azt hitted?
A fórum erre való!lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz Genius007 #33315 üzenetére
Szerintem meg inkább próbálkozz különböző Catalyst-ek Control center-ével,vagy a Chris TV-vel!Menni fog az!Mekkora hülyeség már,hogy ne lehetne a képet áttenni vagy Klónozni TV-re!Me tudod csinálni!
-
laca000
őstag
A konzol az konzol,te mondtad FERRARI!A PC az meg csak PC marad...
-
laca000
őstag
Neeeem! A konzol az nem konzol!A PC az PC!Inkább!
Játékra konzol!
MSN-re,e-mail-re meg fórumozásra itt a PC!A NAGYBETŰS JÁTÉK,kikapcsolódás,extrém hűtés meg 100.000-es videókártyák összekötése nélkül!Ez itt a helyzet!Ez a konzol!lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
15.000 ft-ért olyan átalakító létezik X-BOX 360-ra amivel simán nyomom a COD 4-et és a pc-s cuccokat billentyűvel és egérrel!A Ninja Gaidenről nem is beszélek....Mindennel kompatibilis nem úgy mint a béna PS2-nél voltNa erre kell gombot varrrrrrrrni!65.000-ért egy 300.000 ft-os pc....nem rossz nem?Mellesleg FULL HD!!!!Crossfire? Hyper Treading TEKNOLÓDZSI?Elmehet a jó fenébe a MICROSOFT!Átbasznak minket,az X_BOX meg tarol két 4870-es kártya nélkül is!
-
laca000
őstag
Kösz a tanácsot,nem is civakodni szeretnék,de mennyivel gyorsabb a tömörítés vagy a játék betöltés? 0.000000000000009 ezreddel?Annyira azért még nem vagyok lassú!
ÜZLETPOLITIKA!ÜZLETPOLITIKA?
Dual?
Miért nem Trial?Quadrál vagy mit tudom én mit etetnek még meg velünk!lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
Marhaság ez a dualozás,crossfire-ezés,négymagos processzorozás!Mi a beteg francnak?
A Full-HD 106 cm-es Tévémen a kis picsa 50.000 ft-os X-BOX 360-om jobban produkál,mint egy 300.000 ft-os pc!!!!Mellesleg SOUL CALIBUR sincs rá és nem is lesz!lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
Kösz Ferrari!De inkább maradok a 3gb-nál!Nem hiszek a dual-ban!Minden megy és jól!Próbáltam a 2 GIGÁT külön dualban!Camouflage...
[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
Elmondom,hogy bár tart a PCI-E őrület,de a HD 3850 SAPHHIRE mindent kihajt fullon 8X-os élsimítással is egy 4.2-es procival, 3 giga rammal 1440X900-ban,de 1650-ben is!Mindez AGP 8X-al!Megcsinálja a kicsike,hál ISTEN!Felesleges úgy tunningolni,hogy nincs rá szükség,vagy felesleges!Senki sem mondja,hogy a HD 4800-asok nem jók,csupán nincs rá szükség 1280-ba,mert mire monitort újít a kolléga addigra ugyanannyi pénzért duplaerős kártyát kap!Ostobaság...
-
laca000
őstag
Na éppen ez az!1280-as felbontáshoz nem kell HD 4000-es kari!Mivel nem használja ki,monitort pedig-jót-nem egyszerű venni 50-60.000 alatt,mivel nincs.
-
laca000
őstag
válasz FeRRaR1 #33289 üzenetére
Mire megveszi az új monitort a kártya már középkategóriában sem lesz,hiszen tudjuk kéthavonta változik a VGA piac.Az Ageiáról meg letettem...
Bocs a képért Ferrari,de nekem is ez tetszett,nincs harag.remélem!lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
A másik,remélem nem leszek áldozata a megszállott tuningolóknak,de a haverommmal vitába keveredtem és ki akarom kérni a véleményetek!
Tehát,akar venni egy HD 4850-est,viszont egy olyan monitorra amely csupán az 1280X1024-et produkálja 60 hertzen!
A kérdés a következő:Megéri megvenni ezt a kártyát amikor a 3850-es is képes 1650-es felbontásban-persze a Crysis kivételével- észbontó teljesítményt produkálni?Ki sem tudja majd használni a monitor végett.A Crysis-t ez sem viszi majd el,tudom mert láttam.Szerintem először inkább monitort kellene cserélnie...Legalábbis én ezt tenném.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
Sziasztok,azt szeretném kérdezni,hogy egy HD 3850-es mellé socket 939-es AGP-s alaplapra be lehet tenni egy ASUS AGEIA PHYSIX-et?-és ha igen akkor egyáltalán van értelme,hány FPS-sel tudja még megemelni a kártya teljesítményét?Sok helyen olvastam,hogy ez az Ageia Physix csak egy üzletpolitikai húzás,hogy mégtöbb pénzt rángassanak ki az ember bukszájából...
Köszilehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
Kizárt,hogy egy alaplap "gyilkolássza a videókártyákat"!Ha pedig igen,akkor is csak a foglalattal lehet baj,de nem minden ASUS rossz!Nem?
8 éve csak ASUS mainboard-okat használok és eddig tökéletesen fütyült mindegyik!lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
Sziasztok!
Nem mentem szervízbe,megoldottam a problémát!Gyanítottam a procihűtőt,lecseréltem és az is volt a ludas-az EVEREST ULTIMATE meg egy rakás szerencsétlenség mert nem láttam benne túlhevülést-minden megy frankón!Nincs fagyás.Egy biztos,ennyi szívás után beruházok egy űberbrutál-heavy metal coolerrre az biztos!
Socket 939-re tudtok ajánlani valamit?lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz syckaloz #33195 üzenetére
Nem haragszom rád syckaloz,csak már eléggé kiborultam,bocs tőled is,megyek megnézem az X Aktákat-állítólag az is szar!
Jó Éjt!lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
Ja még hozzáteszem,ugyanez volt a konfig vga-csere előtt is és működött az 1950 pro-val-512mb-!Magyarul mi változott a probléma megjelenése után aminek szerepe van a biztonságos és korrekt működésben?Hát a kártya...
Tehát vagy a kártyában,kártyán szar valami,vagy a táp nem ad elegendő kraftot,vagy valami prociösszeférhetetlenségi gebasz-szarság van...
Erre valók a kis rendszergazdák,hogy két briós és az ebédszünet között alkatrészeket cserélgetve rájöjjenek a hibára!lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz syckaloz #33192 üzenetére
3 db. van bent,kettő a fiókban,így nem dual,4 gigát nem bír a 32bit.Külön-külön teszteltem a memtest különböző verzióival,de az neked biztos nem jó...
-
laca000
őstag
Na,köszi a segítséget a jóindulatú hozzászólóktól!De komolyan!
Aki meg tutira tapsra indítja a Windowst annak meg gratulálok,mentem!
Már csak azért is remélem,hogy a tápom lesz a ludas,hogy a kárörvendők ne örülhessenek!Még azt is elviselem ha ram,azt könnyen cserélem,de már a franc tudja,hogy az 5 db 1gb-os ramomból melyik lehet a rossz...Dehát egyik sem,néztem külön-külön 1 gb-os modulokkal is...lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
Egyszer megállt valami ATIKVMAG.DLL-lel!Ez driverhiba!De ettől még nem lettem okosabb sajna...Ha nem melegszik túl a proci,márpedig nem,ha nem melegszik túl a vinyó,a ramok jók-tesztelve-,a videókártya-mag hőmérséklete is megfelelő,akkor miért nem a táp?
-
laca000
őstag
válasz syckaloz #33184 üzenetére
De nyugodtan kékhalálozhat táphiba esetén is,mert úgy állítottam be a windowst,hogy ne reseteljen,hanem kékhalállal írja ki mi a hiba!Egyszerű,megmutassam?
-
laca000
őstag
Azért gondolom,hogy be kell vinnem egy pc-s boltba,mert ott tudják ki be cserélgetni a hardvereket,és valamelyik szar az biztos!Nekem nincs két gépem próbálgatni csak ez a szar.
-
laca000
őstag
válasz - = Zk = - #33182 üzenetére
GPU CAPS VIEWER -az rendben,hogy a vga-t terheli,de ha szar a táp akkor hova terheli?Honnan kap energiát,a konnektorból vagy mi?
-
laca000
őstag
válasz - = Zk = - #33179 üzenetére
Inkább azt szeretném,hogy "hülyének" nézzenek és ügyesebbek nálam,hidd el,mert te nem fogod megoldani a gondomat ahogy nézem!KÜLÖNBEN MEG TE KEZDTED A SZEMÉLYESKEDÉST!Olvass csak vissza okos!
-
laca000
őstag
válasz - = Zk = - #33177 üzenetére
Háromféle Catalyst-et próbáltam eddig,két különböző Windowsban!Csak még a cd-ről nem tettem fel azt,amit adtak hozzá,de kínomban holnap reggel kipróbálom azzal is!De szerintem nem lesz jó azzal sem!Hát éppen ez az,tudom-hogy a GRID combosabb gáma,mégis megy!Ezért kattantam be!Hiszen a GRID jobban zabálja a kártyát a procit és a ramokat egyszerre!!!Napnál világosabb!Gondoltam kontakt-hibára is,hátha bekrepált valami kábel a tápon,nemtom...Vinyót is cseréltem,procihűtőt...
Az egyetlen különbség,hogy a Grid 1440-szer 900-ban 4X-es élsimítással,míg a COD 8x-ossal ment.Zökkenőmentesen-hozzáteszem amíg ki nem fagyott...
Mondom attól félek beszart a kártya,valaki Malaysia-ban szarul implantálta a magot...lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz syckaloz #33175 üzenetére
Nem érdekel mi lesz!A lényeg,hogy legyen jó,a szervízben majd a sok kis sznob rendszergazda végignyálazza a konfigot,az a dolga,hogy cserálgesse a hardvereket!Ha karesz akkor csere-garanciás-,ha táp akkor csere,ram-ból van itthon is még 2 giga,ha az,ha proci beszoptam!De nem hiszem!
-
laca000
őstag
Nem,nem húztam a kártyát,és bocs ha félreértetted a kirohanásomat,bocs!
Szinte tuti,hogy a táp lesz!Kevés a kraft!De akkor meg miért megy el a GRID és a Pro EVO 2008?Nem használják a videókártya egy bizonyos szegmensét?Biztos...A COD4 elment az 1950 pro-val,végigvittem vele,de ahogy elnézem kb a felét tudja ez a kari a 3850-es teljesítményéhez képest.Na egy szónak is...
TÁPCSERE!!!
Kösz a segítséget,majd írok!lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
Ez syckaloz-nak szólt,bocsi
-
laca000
őstag
Köszi az ötletet a válasz gombra!
Nem neked szólt ha már nem vagy "hülye"lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
Na tisztázzunk valamit!A legkíváncsibb én leszek,hogy mi történik ezzel az agp-s mizériával?!OK?
Másodszor:Nem vagyok full hülye,különben meg akkor mire van ez a rovat?
Ebből az esetből ti is szerezhettek tapasztalatot,legalább tudtok adni tanácsot másnak is!
Harmadszor:mint írtam a táp a gyanús-most már-de ehhez át kellet mennem a többi hardveren is.Megtettem.
Negyedszer:köszi a jóindulatú tanácsokat de a félcelődők elmehetnek a bús picsába!
Viszem szervízbe a gépet!
Nem kérek több commentet csak ha valakinek van valamilyen építő ötlete!
-
laca000
őstag
De akkor nem értetted mit mondok,az 1950 pro-n 4 tűs csati volt amit a tápba kellett dugni,és kétszer négy tűs ment a kártyára,itt két 3-as jön ki a kártyából és az megy a tápra!
-
laca000
őstag
Miért vagy ennyire biztos benne,hogy a táp-bár én is gondolok rá mint mondtam-akkor egyetértesz,pontosabban tudni véled,hogy ez a noname 500 w. kevés?Egyébként az AGP Hotfix driver nem oldotta meg a problémát,ugyanúgy fagy.
-
laca000
őstag
Köszi,felteszem,bocs a tudatlanságomért,nem tudtam,hogy tényleg létezik külön agp-s drivere ennek a kártyának!Ha megoldja a problémámat,akkor megiszom az egész Johnny Walkert a mélyhűtőből!Most mennem kell de majd írok!Kösz mégegyszer!
-
laca000
őstag
Köszi,de nem nyúlok többet ilyen registry cleanerekhez,mert nem mindig tudható,hogy a megfelelő fájlokat töröljük-e.Nem is látom értelmét új Windows felrakása után,még időm sem volt rá teleszemetelni.Külön agp-s Driver meg úgy tudom nincs is,mert a Catalyst-be egybe van beleépítve a PCI-E és AGP csatoló ,a telepítéskor autómatikusan rendereli hozzá a meghajtóprogi a hardverhez.
-
laca000
őstag
Na az is furcsa,hogy az 1950 pro-nál a videókártya-csatlakozón amelyet a táphoz kellett kötni-4 kis tüske volt tápcsatlakozónként,ezn meg miért van csak 3-3 tüske?
-
laca000
őstag
Szerintem nagyobb tápellátást igényel ez a 3850-es-bár ez csak az én véleményem-,megállapításom szerint klasszisokkal jobb kari mint az 1950pro volt-pedig aztán az sem volt gyenge-.Azt hiszem muszály lesz beruháznom egy igényesebb-bár kissé drágább tápba-de nem érdekel csak menjen!Szerinted?
-
laca000
őstag
Annyira nem értek hozzá,nem tom melyik a 12 V-os ág,de már mindent próbáltam kötni szinte mindenhova,mindenféleképpen "összekötöztem" már a gépet,de figyesz!Az előző Sapphire 512mb ATI 1950 pro-val minden ment!Gond nélkül...
Különben már én is a tápra gyanakszom...lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
A Grid még rendszerújrarakás előtt nem fagyott ki,a Pro Evo Soccer 2008 nem fagy ki,viszont a MOHA Airborne és a COD4 gondolkodás nélkül kifagy,hát érti ezt valaki?
-
laca000
őstag
Tápom noname 500w.
Config: Asus A8V-X-agp,AMD 4200+ dualcore,3 gb ram,mit értesz driverlepucolás alatt?Még nem próbáltam másik driverrel a 8.7-esen kívül...Windows már újratelepítve...lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy Sapphire HD 3850-est és eggyes játékoknál egyszer csak kifagy és beugrik a kék-halál!Mindenféle memóriacímre hivatkozik a Windows.Most lett újrahúzva a rendszer.Előfordulhat szerintetek,hogy szerepe van ebben a Catalyst-nek?A legújabb 8.7-es van fent és azon filózom,hogy felteszem hozzá a 8.5-öst amit adtak.Nem tudom na nem tudom!A 3 DMARK 06 végigment,hibát nem jelzett...lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Futás, futópályák
- DIGI kábel TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest