- TCL LCD és LED TV-k
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovatis
csendes tag
Jól tudod, passzív hűtése van. Én is gyanakodtam a melegedésre, de miután 3 napig nem is kapcsoltam be a gépet és ugyanezt adta elő, szerintem ezt kilőhetem. Főleg azért is, mert ugye az órajelet leveszi amikor nincs rá szükség. Másrészt amikor anno megvettem próbálgattam a határait, és már majdnem a 3870 órajeleknél jártam amikor hibázott a kártya. 90C° felett volt akkor a hőmérséklete dögmelegben. Azóta nagyon kicsit volt húzva, idle kb 30-35 fok, terhelve 70 körül.
-
bolcsodal
addikt
Balszerencse! Hidd el, hogy a menő tápok között is van kakukktojás....
De tény, hogy kéne tápot cseréljen. A hozzászólásom lényege épp az volt, hogy ahelyett, hogy vesz egy bika VGA-t inkább váltson AM3-ra....A Core-i5 drága a váltáshoz, de az AM3 teljesen reálisnak tűnik az ő esetében...persze egy 400-as FSP tényleg jó döntés lenne még ebben az esetben is (mondjuk egy későbbi 5850-hez már kevés lenne).
Na mind1...
-
bolcsodal
addikt
Neked volt Codegen tápod?
Vagy honnan vagy ilyen jól informált? Én már láttam Bluestorm tápot két hónap alatt elfüstölni....szóval semmi nem biztosíték
Azt a konfigot nézve az a táp 2-3 éve hibátlanul üzemel a gépében...
De No-offense...
Mellesleg egy 5750 kevesebbet kajál mint az én 3850-em....
-
escape
aktív tag
-
s1ru2
aktív tag
Ha sokáig járatod, maxon akkor elég hamar meg fog halni az a hűtő. Én ammondó vagyok, hogy inkább pasztázd újra a magokat. 20-25 fokot hozzott nálam ez a megoldás. És nem kell széthajtani szegény ventit sem hozzá. (amit aztán pótolni nem nagyon tudsz) Hűtést moddolni az X2-re meg igazán szórakoztató időtöltés...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire PULSE RX 6700 XT 12GB GDDR6 Videokártya!
- MSI GeForce GTX 1080Ti 11GB GDDRX GTX1080Ti GAMING X TRIO
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- 27% Számla! GIGABYTE RTX 4090 GAMING OC 24G GDDR6X Videokártya
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest