- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Riva Tuner sem. Közli a Vista, hogy ez a verzió (U)kizárólag digitálisan aláírt programot fogad el, ezeknek meg nincs ilyenjük, úgyhogy kapjam be. Nem pontosan ezekkel a szavakkal, de megfejtettem a lényeget.
Nem találtam sehol, hogy le lehetne kapcsolni ezt a baromságot, pedig bogarásztam a szolgáltatásokat meg a registry-t is.
Szóval driver szinten nem képesek rákapcsolódni a VGA-ra, és itt meg is halt a dolog. Riva Tuner még csak-csak elindul, de annál meg szétesik és leáll a kép, ha megpróbálom az ATT-szal elért értékeket, mert ugye a kommunikációs baki az ő esetében is fennáll. Szóval tuningra egyelőre csak a CCC korlátozott lehetőségei maradnak. Én meg megspóroltam pár embernek egy adag kínlódást.
Viszont:
3DMark05-ben kapásból több, mint 200 ponttal jobb lett az alap VGA értékeken (621/900) mért teljesítmény, azaz 3,3 GHz-en 11845 pont. Ez egy 100-as min. megvan 2006-ban is, de azzal még nem volt időm vacakolni, mert egész este ezekkel a sz@r tuningprogikkal bajlódtam (OK, a Vista a sz@r). Ennyit jelent az a sok XP szolgáltatás, ami a melóhoz meg az önképzéshez kell, ezért is írtam a tesztek mellé oda, hogy az értékeket milyen Windows leterheltség mellett kaptam, és hogy nem kimondottan a 6000+ proci + a VGA okolható a másoknál mértnél valamivel gyengébb teljesítményekért.
Komolyan gondolkodok azon, hogy a programjaimat áttegyem Vistára, az XP-t meg lepucoljam tisztára.(Bocsi, nem hagyhattam ki a rímet.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest