Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Logitech szerviz
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Mini PC
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Nagyon tré a forint, mindennnek felment az ára pár héttel ezelőttihez képest. Notit néztem, 156k volt iponban, most mindenütt 170+ k. Nem találtam ilyen 4650-et árlistákban, de lehet lesz, csak az ára kérdéses. A ddr2-es 4650-ek is drágák, szóval sok jóra nem kell számítani.
-
leyo76
senior tag
Ez a beárazás téma azon is múlik hogy hol milyen kínálat van és mennyire lehet hülyére venni az adott területen lakó vevőket. Ha összevetem Szegedi és Bp-i árakat eldobom az agyam, pedig hát mondhatnánk hogy egy kártya itt is annyit ér amennyit bárhol máshol. Sajna ez minden egyes hardvert érint..... (sőt minden más árucikket is)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE Radeon RX 5700 XT NITRO+ 8GB GDDR6 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GARIS - MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 10 GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest