Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pala

veterán

válasz Májsztró #1428 üzenetére

Az ár "nem számít", olyan értelemben, hogy kb. bruttó 32-33.000-ig elmegyek. Teljesítményben a 3850/4670 a minimum, hűtésben viszont minél jobbat szeretnék (már úgy értem, hogy alapból megfelelő hűtő legyen rászerelve...ne olyan, mint a 4850-esek referenciahűtője, ami egy kalap...... az:) )
    Igazából a mostani karim is elég lenne, ha 512-es lenne és jobb hűtő volna rajta. Viszont ezt a két problémámat csak cserével tudom megoldani. Egy-két játékban vettem észre (pl. Crysis), hogy a hirtelen fordulásoknál apró berángásokat produkál a kari. Láttam ugyanezeket 512-es 3850-el és szintén 512-es 2900Proval is, ott semmi ilyesmi nem jelentkezett, pedig utóbbi még lassabb is picivel.

sysrq: Grid az nekem is fut, mint a szél (1280x1024, ultra quality, átlag 45fps körül, igaz, szűrők nélkül), de a DiRT alá izmosabb gép kell, mivel az jóval bénábban van optimalizálva. Ennek ellenére elfutogat az is jól, de a 3850 és a 4670-nek eltérő a felépítése, nem tudtam kikövetkeztetni, hogy melyikben melyik jobb. :) És nem akarok hidegzuhanyt, ha netán 4670-et veszek, hogy teszem azt szaggatni kezd az egyik kedvenc autós gammám:D

Új hozzászólás Aktív témák