- Egérpad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA® driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misua
senior tag
válasz
d@minator #16777 üzenetére
A kari teljesen ugyanaz, csak nálad plusz pénz ellenében más matricát rakták rá egy szép nagy X betüvel, mely OC-re utal...igaz nem túl nagy ez az OC
Biosz csere után megváltozik az alapórajel, nálam volt 775/1000 lett 820/1100...már csak egy tripla X matricát kéne ráragasztanomBios updateléskor nekem nem írt ki semmit, igaz én parasztosan updateltem a bioszt. Nem DOSból ahogy a fehér emberek szokták, hanem egyszerüen asztalra csomagoltam ki a winflasht, azt onnan indítottam
-
d@minator
addikt
válasz
d@minator #16746 üzenetére
Na azért így este lehet hallani alapon, hogy van ennek a VTX3D 6850 ventinek egy kicsit idegesítő hangja. Ezért átírtam 60C fokig 25%-ra a venti fordulatot.
A művelet egyszerű:
1. GPU-Z-vel lemented az eredeti BIOS-t.
2. ATI RBE programba betöltöd a lementett BIOS-t és a FAN fül alatt elvégzed a módosítást. Utána elmented a BIOS-t más néven.
3. ATI Winflash programba betöltöd a módosított BIOS-t és Program gombra kattintva már fleasheled is. Újraindítás után kész vagy. -
sittes79
addikt
válasz
d@minator #12734 üzenetére
Szia,
Pont most raktam be a gépbe egy ilyet vagyis a nem ref. hűtőset. várom az új catalyst-et szóval eddig még nem izzasztottam meg, de alapjáraton nem hangosabb mint a gainward gts 450 gs-em volt...szóval ajánlani tudom eddig...[link]
Ha már itt tartunk valakit nem érdekel egy dirt 3 promo kód? [link]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest