- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibaba78
őstag
válasz
lehel22 #5835 üzenetére
Nem vedtem polonicot, hanem igazat adtam neki. Ez az, ami neked nem megy. Azon kivul, hogy paradezol, semmilyen tenyt nem tudsz mutatni, ami az allitasod mellett szolna. A szakmai topicnak pedig elsosorban ez a celja.
A mondanivalomat minek idezed, ha nincs hozzafuznivalod?
Nem kell, hogy barkiben megbizz, de azert a tenyeknek csak lehet hinni. A nyugtatodat meg ne felejtsd el bevenni, mielott szivrohamot kapsz.
-
TTomax
félisten
-
saril
senior tag
válasz
lehel22 #5835 üzenetére
tesztekben azért látsz mindenhol nagy teljesítményű tápot mert TESZT ami ugye abból áll hogy egész nap xx vga-t tesznek bele-cserélgetik no meg nem csak alapórajelen hanem főként tuningolva hajtják a procit hogy véletlenül se az legyen a kis keresztmetszet, ezért kell oda nagyobb táp de mint írtuk itt sokad magammal alapórajeles cpu/vga-nál nincs szükség (ahogy írták néha még tuningkor sem) nagyobb tápra
-
polonic
félisten
válasz
lehel22 #5835 üzenetére
Az előbb is kérdeztem, arra nem válaszoltál. Elolvastad, megnézted azokat a dolgokat, amiket leírtam? Ott van, tényekkel közölve, mi, mennyit fogaszt. Tápok is belinkelve. Itt nem a szakavatottaknak kell hinni, vagy nekem, hanem az előbb említett és belinkelt, kiszámolt tényeknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Stellar Blade
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen routert?
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest