- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
lehel22 #4922 üzenetére
Rendben, majd mindenképpen leírom, hogy mit mondanak. Előzetesen csak annyit mondtak, hogy bevizsgálják (min. 1 hét), de valószínűleg cserélik. Na most ez nem tudom, hogy mit jelent: lehet, hogy egy ugyanolyan gigára vagy esetleg lehet más márkára is. Egyébként eléggé szarnak a dologra, mert tartottam a csávónak egy 15 perces előadást a black screen-ről erre ő beírta a hibajelenséghez, hogy elfeketedik a kép. Most ebből nem tudom mit vonjak le: vagy annyira szarnak az egészre, hogy simán kicserélik akármire (levásárlás) vagy annyira szarnak az egészre, hogy vissza adják úgy ahogy van. Bár én itt olvasgattam olyat, hogy ráküldik a szervízben a kártyára a 3dmark-ot aztán ha az fut akkor jónak tekintik és ez nekem még jó is lehet, mert nekem az alatt is BS-t csinált.
Reménykedjünk, hogy találnak rá valami megoldást (akár gari, akár csoda biosz) és nem "söprik be az egészet a szőnyeg alá".
-
wittman
aktív tag
válasz
lehel22 #4922 üzenetére
Szia Lehel!
Én belinkeltem a videós kérésükre a fullrespect által készült FarCry2 benchmark-al készült Black Screen jelenséget, mert nekem ugyanez a jelenség van. A tököm fog nekik videózgatni. Nekem is linkelték ezt a gigabyte csodaprogit, csak éppen a linket felejtették betenni. Annyit írtak "clikc here and download..." persze a here-re nem link volt, hanem csak betü karakterekből álló szó és semmi automatikus link.
Így kaptak GPU-Z log file-t.
Kezdek nagyon berágni most már rájuk. Itthon meg szórakoznak a szervizben a garral, hogy ez driveres hiba... no comment.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest