Új hozzászólás Aktív témák
-
HANDO88
senior tag
Ki kellett volna írnom a játékok teljes nevét vagy mi?Egy előző hsz-ben pedig leírtam hogy az előző 4890-es karimhoz beállított játékokban szaggat,élvezhetetlen.
Ha video karit újít az ember úgy próbál választani hogy jobb legyen,tehát egyértelműen jobbat vár az ember.És elméletileg jobbnak is kéne lenni.Az meg hogy egy másik lapban megy csak egy dolog,engem nem boldogít és a gyártót sem menti fel.Főleg így hogy egy gyártótól való a két cucc.
A pénzemért jó cuccot akarok kapni és kész,azt tudja és azzal legyen kompatibilis ahogy reklámozzák és ajánlják.Ha erre nem képesek akkor az nagy gáz.
Ha egyedül mondanám itt hogy valami nem oké akkor azt mondanám hogy kifogtam egy hibás darabot,de nem egyedül vagyok.Ha szétnézel külföldi fórumokon ott is találsz elég panaszost.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest