- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
válasz
Aidan85 #22614 üzenetére
Hello. Nalam kimondott csikozodas nem jelentkezett, marmint memoria hiba. Inkabb olyan, hogy eyefinity-t hasznalva az eger megakad, majd a 3 kijelzo kozul az egyik lekapcsol majd szep sorjaban a tobbi is, termeszetesen a kep is megfagy kozbe. Nekem is csak mostanaba kezdte. A melegre nem fognam, mert amikor 30°C volt a honap elejen akkor ment, majd mikor beallt a huvosebb ido akkor kezdte, de ilyen ido marciusban es aprilisban is volt (12.3) megsem csinalta. Ezzel a szobahomersekletre akarok utalni. 22°C?
Nekem csak bootoloasnal van annyi. Mikor mar az asztalon vagyok 40°C folott van, bar nalam az Eyefinity miatt tobbet fogyaszt (47-49°C). Itt a videozas megy (youtube, mkv, stb.) bongeszes is. Hosszabb session alatt szokott elofordulni amikor nincs kikapcsolva, szoval olyan 1,5-2 nap utan. Az a baj terheles alatt (BF3) meg megy, ezert nem ertem. Kezdek arra gyanakodni, hogy tenyleg az alacsony homerseklet es orajelek (?) nem tetszenek neki. Ha meg garanciaba visszakuldom, ugy sem tudjak reprodukalni a hibat (eyefinity, tobb napos uptime), illetve terhelesenek vetnek ala ami alatt semmi baja. Milyen hiba kodra (116) gondolsz? Udv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő