- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Vaku topic
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolf77
csendes tag
Sziasztok
Én is beszálnék egy kérdéssel. A configom Asrcok K10n78 dalaplap 4 * 1 giga (800) samsung ram, proci Quad Core AMD Phenom 9550 (2200(nincs húzva)).Mivel olvasom ,hogy itt már 4000 körül jártok , felmerült bennem eme kérdés.
A kérdésem , hogy a proci nem fogja -e vissza a VGA -t ami egy Gigabyte 4890 OC?
Választ előre is köszönöm.
Üdv : W™
-
Wolf77
csendes tag
válasz
Stargun! #5180 üzenetére
SZia
Én elhiszem , hogy profin "hegeszted" a kártyákat, és azt is megértem ,hogy munkaeszköz, csak azt nem értem , hogy ha ennyire érdekel a hangja akkor miért nem néztél olyan vga után ami ilyen szempotból is megfelelő.
Nem kötekedni akarok
.
CSak vásárlásnál ezt is figyelembe lehetett volna venni , persze ha vmihez az ember könnyeben és olcsóbban jut hozzá megéri küzdeni , de amúgy ...Ja és nem féltelek , csak a híradóba ne lássunk , hogy barkácsolás közbe ledarálta a venti az egyik kezedet
Üdv : W™
-
Wolf77
csendes tag
válasz
Stargun! #5172 üzenetére
SZia Stargun!
Hát nem tudom neked miért ilyen hangos a ventid.Csatlakoznék egy előttem szólóhoz , mert
nekem sem hangos terhelés alatt sem. Sőt meg merem kockáztatni , hogy az előtte használatos Vapor X -nek terhelés alatt nagyobb volt a hangja.De ha játszól és a fülessel nem hiszem ,hogy annyira üvöltene , pláne ha a hőmérséklet is megfelelő, nem hiszem , hogy érdemes lenne lecserélni. De te tudod, hogy a gari és a + pénz megéri -e.
Üdv W™
-
-
Wolf77
csendes tag
Sziasztok.
Nekem is a hibás szériából való volt a Vapor-X , és 1.5 hónap után cserélték , igaz nem úgy ahogy elképzeltem , mert levásárolhattam az árát. De legalább most egy Gigabyte OC van , és azzal semmi gond nincs.
Szerintem érdemes küzdeni egy másikért, mivel nem 300 ft volt. Aki kiadott érte ennyi pénzt az nem egy selejtre akarta költeni. Ráadásúl addig az egy hétig amíg nem tudtam a valódi problémáról, tönkre ment az állandó többszöri indítgatástól a winyom.
Na mind1 sok szerencsét minden szerencsétlenül járt vásárlónak.
Üdv : W
-
Wolf77
csendes tag
válasz
peetmaster #4937 üzenetére
SZia.
Azért van itt egy pár hónappal ezelőtti hír a 4890 x 2 ről :
http://www.hardver-teszt.hu/news.php?newsID=335
-
Wolf77
csendes tag
SZia.
Hát sajnos nekem ez az üzenet jött a múlt héten visszaküldött 4890 re a kétszer indításos problémára:
[U][B]*Tisztelt Vásárló!*
Értesítjük, hogy az Ön által javításra leadott termék garanciális
ügyintézése lezárult, a szerviz a hibát nem tapasztalta.[/B][/U]Hát remélem neked nagyobb szerencséd lesz.
Nem tudom így mit csináljak vele mert előbb utóbb valami megadja még magát, az egyik winchester már el kezdett sz@rakodni(kicsit hangos már) s online játék közben is laggoltat.
Üdv W
-
Wolf77
csendes tag
SziaSZtok
Hát ha tényleg a kártya a rossz akkor ráfaragtam. Ugyanis (remélem nem olvassa az
illetékes-ek) én a neten rendeltem egy 4870 vapor x 1 giga-s karit s véletlenül 4890-et küldték.
A hozzá küldött garilevélen pedig nem ez van. Akkor öröm volt, most marad az üröm + a 2. indítás.W™
Dashes , igen én is olvastam ott,hogy egy 650 essel is előfordult, de sajna nem vigasz.
-
Wolf77
csendes tag
SZia.
Hát erre gondoltam én is. De ezt is kipróbáltam. Mikor meglett a VGA , meglett a probléma.
Ezért vettem egy másik alaplapot:Gigabyte GA-MA78GM-UD2H. Előtte egy ASrock volt.De ott brutálisabb volt a helyzet , mert ott ki kellet lazítanom a PCI-E csatlakozoból , s enyhén felfele kellet mozdítanom, s csak úgy volt hajlandó elindulni de vagy 5-6 szorra sikerült azt a dőlés szöget eltalálnom mire bootolt.(de gondolhatod mire ezt kitaláltam, hogy kicsit feszíteni rajt, pff hadjuk.. , veszek egy X dobozt 360 ft ért)
Azért köCce
W™
Látom szegény A_Papa is szenved, én kezdek a másik írányba hajlani, mikor már csak érdekel, de nem idegesít. Belefáradok...
-
Wolf77
csendes tag
válasz
Petya2900XT #4458 üzenetére
SZia. Petya2900XT
Rángatott proci??? Mármint felhúzott?
. Nem szoktam mindent alap órajelen használok.
Nem szokott újra indulni ismerem a jelenséget 6-7 éve egy codegen 300w os táppal már jártam így. Azóta nem veszek gagyi vagy épp a cucchóz kicsi tápot. És GTA 4 el szoktam multizni vagy Crysis wars(mert ugye nem a 2d flipperhez kellet a VGA) , de ha 3-4 órát izzasztom akkor sincs gond.
De már próbáltam a vinyóktól és a házban lévő 7 ventítől kímélni(lehuzkodtam) a tápot , de sajna ugyan az. Mondhatjuk szinte mindent végig vettem...
És mint már írtam igen próbáltam másik gépbe ,és ott elsőre indult.Azért ty megint
W™
-
Wolf77
csendes tag
válasz
Petya2900XT #4456 üzenetére
Szia
Még itt vagyok, a táp az egy 400w -os vmi 3 betűből állt sry de nem emlékszem de nem noname.
Az alaplap az 3 éves már még socket 939 es azt is passzolom de talán gigabyte.
A biost frissítettem , nekem is eszembe jutott.egyéb ... azért köszi a gyors reagálást
Üdv W™
-
Wolf77
csendes tag
válasz
Petya2900XT #4449 üzenetére
SZia, Petya2900XT
Köszi a választ de én már próbáltam másik gépbe igaz csak egyszer,és előre elindult, lehet pont "szerencsém" volt.
De így megnézem még egyszer.
Bármi újat tapasztalok, jövök hozzátoküdv : W™
-
Wolf77
csendes tag
válasz
Daffni2 #4441 üzenetére
SZia.
Természetesen mind kettő rajt van , s próbáltam átalakítóval is ,hogy ne csak a direkteket próbáljam, variáltam is egy ilyen egy olyan de ötletem sincs.
Igazából rendszeresen foglalkozom összerakással, de ilyennel még nem találkoztam, s tanulni sem tanultam hardwarekről , s hátha egy laikus majd rámutat a lényegre.
Vagy egy műszerész aki abból a szemszögből látja.Azért köszönöm, hogy íj gyorsan reagáltál.
Üdv W™
-
Wolf77
csendes tag
SZiasztok.
Lehet problémám másnál is előfordult, de hiába olvastam utána válszat nem találtam.
A kártyám egy Sapp.4890 vapor.1g , az alaplap Asrok(eddig nem volt vele probléma) a táp egy chieftec 550w(mindegyik egy hónapnál fiatalabb). A lényeg bekpcsolásnál csak másodszorra indul el a gép. Ez azt jelenti,hogy előszőr power on felpörög minden 10 ventillátor kb egy sebességen azt hallani,hogy a vga nem veszi fel a megfeleő áram mennyiséget mert 2-3 sec múlva minden bődületesen forog a 3szoros sebességen s kép nincs bios csipogás a vga-t gyanúsítja .Hosszan power gomb kikapcs. Majd 5 sec múlva újra bekapcsolom s simán indúl.Ez minden alkalommal. Nincs olyan,hogy csak 3szorra indulna.Mindent probáltam másik gépbe semmivel nincs gond.Ha winbe vmiért restart semmi gond.Hosszabb kikapcsolás után(gondolom sehol egy kóbor áram) már újra eljátsza. Pls ha valaki tud segítsen.
Köszönöm mindenkinek s bocs a hosszértÜdw W™
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen notebookot vegyek?
- iPhone topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest