Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sarizoo

csendes tag

válasz haly #21502 üzenetére

Hali!
    Kipróbáltam egy 10.10-es drivert is, semmi változás. Úgyhogy letiltottam a tv kimenetet, így legalább bedugva maradhat a HDMI kábel.
    Azt is észrevettem, hogy a tv-n a gép bekapcsolásától van kép, és csak a driver feltelepítése után megy szarrá a kép a monitoron a win betöltése alatt.
    Próba képpen feltettem egy win 7-et is, hagytam hagy frissítgesse magát a win, a drivert és a ccc-t nem tettem fel, és láss csodát w7 alatt prímán működik minden. Így marad. Ennyi.

• sarizoo

csendes tag

Sziasztok!
    Segítség kéne: Sapphire 4850 kártya a win XP újrahúzása után a következőt csinálja: amíg csak a monitor van rádugva D-SUB-on minden rendben. Ha csatlakoztatom a tv-t HDMI kábelen, akkor is minden rendben, szépen megy klónban mindkettő de csak amíg újra nem indítom a gépet, mert akkor megbolondul. Ha a tv nincs bekapcsolva a win betöltése alatt a monitor kiírja hogy nincs jel és kikapcs, csak akkor kapcsol vissza ha bekapcsolom a tv-t is, és valami fos felbontásban megy, az ikonokat is szerte variálja, alig olvashatóak a betük. Megváltoztatni nem lehet, csak ha kihúzom a HDMI kábelt. Próbáltam a gyári cd-n adott driverrel, a letölthető 11.4-essel, ugyanaz az eredmény. És ami a meglepő számomra, hogy az újratelepítésig minden szépen működött. Ugyanazt a wint tettem fel, mint azelőtt, semmit nem variáltam CCC-ben, stb. Megöl az ideg! Ötlet valakinek?

Új hozzászólás Aktív témák