- Projektor topic
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Dell notebook topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
válasz Knobber #26509 üzenetére
Win8 alatt nem javaslom a régebbi Radeonok működtetését.
Egyrészt csak a legújabb driverek mennek fel normálisan, amik iszonyatmód sokat lassítanak ezeken a kártyákon, másrészt hiába gyúrsz fel régebbi drivert win7 kompatibilitás móddal, az OpenGL bugossá, villódzóssá-csíkozódóssá válik. Én is így jártam az alaplapi HD 3100al, ami Win7 alatt egy régebbi driverrel sokkal jobban teljesít. -
mcs
veterán
Úgy csináltad pontosan, ahogy írtam?
1. a játék system könyvtárában 1,2,3,4 és 6 worker fájlok törlése, 8 marad
2. 8at átírni 4reAz affinitással is ugyanez volt nálam a helyzet. Akár 3 maggal ment, akár 2-t állítottam neki, ugyanúgy futott.
Ahogy megcsináltam a trükköt, mint akit szinte seggbe rúgtak, úgy felgyorsult.Ezt azért is találom röhejesnek ennél a Grid 2-nél, mert az első rész gond nélkül lekezelte rendesen az összes magot. Csak nem az Intel keze lehet a dologban, mert azok 1-2 szálon jóval erősebbek?
[ Szerkesztve ]
-
mcs
veterán
A Grid 2nek, ahogy észrevettem, borzalmas egy processzorkezelése van.
Nálam például a 3 magos Athlont ki se használta rendesen alapból. Hiába terhelte le mindhárom magot 70-80%ra, pont ugyanúgy ment, mint amikor kettőt eresztettem rá. Ráadásul az ósdi 9600GT-t korlátozta le valamennyire.Szerencsére megtaláltam rá a gyógyírt. A játék könyvtárában található ,,coreworkermap.xml" fájlokat a 8as számú kivételével mind kitöröltem, majd a 8ast átírtam 3asra. Ettől kezdve tényleg úgy futott a játék, hogy látszólag mindhárom magot rendesen kiaknázta. Az átlag fps jelentős mértékben nőtt, és maga a játék is folyékonyabb lett érzetre.
szerk.: ETOM, ezt próbáld ki te is. Nálad értelemszerűen majd a 4est kell átírni.
[ Szerkesztve ]
-
mcs
veterán
Unreal Tournament 3nak alapkövetelmény 2nél több magos proci Win7 alá.
Nálam nem volt elegendő normális játszhatósághoz se az X2 4800+, se az X2 7850BE, de ahogy váltottam a jelenlegi X3 450re, mint akit hátsóba rúgtak, annyira megtáltósodott, pedig csak HD 4670el van megtámogatva. Ráadásul a betöltési idő is a felére/harmadára csökkent indításkor. A legújabb Catalystok is rengeteget lassítanak a HD 4000 szérián, ezért a 10.2-10.5 driverek ideálisak. Nálam konkrétan 10.5a van fent.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest